Пловдивската полиция проведе спецакция по холандски модел за контрол над

...
Пловдивската полиция проведе спецакция по холандски модел за контрол над
Коментари Харесай

Репетиция по холандски модел показа какво да очакват от КАТ-...

Пловдивската полиция организира спецакция по холандски модел за надзор над държанието на водачите и сподели какво ги чака по празниците.



Четири патрулки с четири екипа униформени бяха позиционирани по бул. " Княгиня Мария Луиза " в Пловдив, до Арменските гробища. След като направиха кулоар с конуси за отблъскване и инспекция на водачи, те минаха към деяние.



И четирите екипа спираха по едно и също време по четири коли на случаен принцип. Още измежду първите спрени се водачи се оказа подобен, който е солидно почерпен. Дрегерът отчече 1,06 промила, което му коства както санкция, по този начин и лишаване на книжката за половин година.



В колата си той возеше детето и брачната половинка си. За да не се стресира хлапето, служителите на реда му подариха играчка, както се прави в чужбина.





Униформените ревизираха за техническата редовност на колите, за превишена скорост, използването на защитни колани, недееспособност и приложимост на алкохол и/или наркотични субстанции.



Караха водачите да пускат мигачи, фарове, чистачки, ревизираха им документите на колите, шофьориските книжки, подписана наложителна застраховка и така нататък



Сред нарушителите се озова и пенсионерка, която караше без колан.



Подробности за акцията показаха на място комисар Костадин Костов, шеф на " Охранителна полиция " и контрольор Ботьо Гиргинов от отдел „ Пътна полиция “.



Снимки от Наташа Манева
Свързани вести "Холандска " акция на полицията в Пловдив: Хванаха пийнал да вози детето и дамата си СНИМКИ
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР