Пловдивската полиция е хванала двама мъже в момент на сделка

...
Пловдивската полиция е хванала двама мъже в момент на сделка
Коментари Харесай

Пловдивската полиция прекъсна нарко сделка

Пловдивската полиция е хванала двама мъже в миг на договорка с опиати. Иззети са над 350 грама амфетамин и голям брой таблетки екстази.

Специализираната акция е извършена от чиновници на Първо районно управление (на МВР) след получена авансово информация за нелегално разпространяване на наркотични вещества в Пловдив и района. В реализацията са взели участие и екипи на бранш " Специални тактически дейности " към регионалната Министерство на вътрешните работи дирекция, оповестиха от полицията.
 Трима задържани при акция против наркоразпространението във Варна
Трима задържани при акция против наркоразпространението във Варна

Иззети са разнообразни типове опиати и огромна парична сума

В гориста околност край село от община " Родопи "  служителите на реда задържали двама мъже, осъществили договорка с амфетамин. От купувача са конфискувани над 200 грама от наркотичното вещество. Още над 130 грама дрога, електронна везна и 140 таблетки екстази са открити в тайник в региона, употребен от престъпно проявения и осъждан дилър.

З апочнати са две бързи производства - по член 354а, алинея 1 от Наказателен кодекс за разпространяване и по член 354а, ал.3 от Наказателен кодекс за владеене на опиати. Работата по цялостното документиране на случая продължава под надзора на прокуратурата.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР