Пловдивската моделка Джулиана Гани е от жените, които не страдат

...
Пловдивската моделка Джулиана Гани е от жените, които не страдат
Коментари Харесай

Джулиана Гани: На моя мъж му беше странно да ме гледа с брада и мустак

Пловдивската моделка Джулиана Гани е от дамите, които не страдат от угризения и това проличава даже и от представянето й в „ Като две капки вода “, където я виждаме във всевъзможни облици, по-често на мъже. И да я види с брада и мустаци сигурно не е била фантазията на нейния мъж Теодор, който даже й отказал да се снима с нея по време на един от лайфовете на шоуто.
„ В началото на моя мъж му беше необичайно да ме гледа с брада и мустак и на един от лайфовете желаех да се снимаме, а той ми сподели: „ Не мога да застана до теб по този начин, браточка! Не мога да те пипна по брадата “, това споделя с усмивка Джулиана Гани в изявление пред „ Труд “.
„ Аз към този момент с толкоз мъжки облици в шоуто и привикнах с това амплоа, напряко изгубих всичко женствено в себе си. Големият ми наследник Давид от време на време не може да повярва, че това съм аз, а бебето още не схваща – то си ме познава по гласа, доста е музикално. Майка ми, като пусне „ Капките “ и двамата се радват, пеят и танцуват – очевидно кръвта вода не става! “, прибавя още чаровната силиконка, за която малко на брой знаят, че е приключила Музикално учебно заведение с пиано.
„ Да пееш обаче е нещо друго и мога да кажа, че постоянно ми е било доста мъчно и в този момент в „ Капките “ също ми коства ужасно доста подготовки, старания и време “, разяснява Джулка, както всички я назовават.
На въпрос забавлява ли се на слуховете, че с Иво Аръков, който също взе участие в този момент в „ Капките “, са били гаджета, Гани отвръща с още по-голяма усмивка по този начин:
„ Честно казано, с кой ли не ме спрягаха – първо беше с Геро, по-късно с Иво, чакам до края на формата да мина и през Панайот и през Наско. Може би е обикновено да ме свързват с Аръков, тъй като и двамата непрекъснато качваме някои неща от „ Капките “ в Инстаграм и хората си вършат асоциации. Всички се забавляваме зад кулисите, само че е и доста отговорно, тъй като всеки облик изисква подготовки и внимание и всичко е онлайн. Още като влезеш в асансьора и адреналинът и стресът са големи, не е единствено веселба и хахо-хихи “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР