Пловдивската дива Сузанита вече е на 17 години. Тя празнува

...
Пловдивската дива Сузанита вече е на 17 години. Тя празнува
Коментари Харесай

Пловдивската дива Сузанита вече е на 17 години

Пловдивската дива Сузанита към този момент е на 17 години. Тя чества рожден ден във вчерашния ден, само че беше извънредно скромна в обществените мрежи.

Дъщерята на Орхан Мурад разгласява единствено две фотоси, към които написа " Bday queen ". На тях тя театралничи облечена в розова сатенена рокля, а за фон и служат мечета и голяма роза от " Love Bear ", в същия цвят. Фотосите събраха близо 24 хиляди лайка и голям брой мнения, а своето приветствие сервира и рап звездата Гери-Никол.

Нейни почитатели и другари я затрупаха с безчет пожелания на стори в Инстаграм, само че най-трогателно и благо бе посланието, написано от сестрата на Сузанита - Александра. Към него тя добави и колаж от фотоси, на които е дружно със рожденичката.

 

На един от фрагментите, двете пловдивчанки са се снимали с чаша вино в ръка и огромна торта от френски макарони и плодове, описваща цифрата 17.

" Днес е доста специфичен ден. Преди 17 години на този ден изпитах с детското си сърце същинско благополучие за първи път. Роди се моето малко момиче. За първи път изпитах потребността да защитя това малко създание от целия свят. И в този момент е мощна и сама се пази и пази и околните си, само че аз не преставам да изпитвам тази потребност. И като че ли косъм в случай че падне от главата й и моя свят се срутва. И съм подготвена да преборя всеки. Пожелавам ти по този начин да си обичана постоянно слънце мое. И знам, че си обичана по този начин от околните си, тъй като успяваш да влизаш под кожата на хората с откровеност и доза полуда. Под онази фасада се крие огромно сърце и преданост, която даже аз неотдавна опознах, тъй като толкоз ловко криеш същинската си същина. А и не всеки заслужава да те познава по този начин. Обичам те толкоз доста! Пожелавам ти цялото благополучие на света, да си постоянно усмихната и да ме разсмиваш единствено както ти можеш. Нямаш омръзване бе момиче. Уж 17 години, а все имаме какво да си кажем и приказваме до сутринта и в никакъв случай не стига и не стига времето с теб. 24/7 да съм с теб не ме насища. Промяната в теб ме въодушевява, какъв брой израстна личностно за една година, колкото не съм вярвала, че ще постигнеш за цялостен живот. Пожелавам ти да запазиш себе си и същината си. Ако има смяна, тя да е в посока на израстване. Продължавай да си толкоз упорита в фантазиите си и да обичаш гневно, както ти можеш. До край. Както ти можеш. Един откъс, който ми припомня за теб: " Не критикът има значение, не индивидът, който акцентира по какъв начин мощните се препъват или къде тези, които правят потребни каузи, са могли да ги на вършат по-добре. Уважение заслужава индивидът, който фактически излиза на арената, чието лице е белязано от прахуляк, пот и кръв, който се стреми към задачата без боязън, който бърка и още веднъж и още веднъж не улучва задачата, тъй като няма изпитание без неточности и недостатъци; който знае какво е да си безвъзмезден и се посвещава на идея, която си заслужава; който в най-хубавия случай доближава високите достижения на триумфа, а в най-лошия случай, в случай че не успее, а доста му се желае, знае, че мястото му в никакъв случай няма да бъде измежду боязливите и студени душици, които не познават нито успеха, нито провалянето. " Продължавай да действаш, теб не те е боязън да грешиш, което е прелестно. Защото по този начин се учиш. Защото на 17 си взела уроци, които някои хора не са взели цялостен живот. Имаш още доста да учиш. Така че ти поисквам и доза самообладание. А когато имаш потребност от съвет, тук съм. Тук съм да те обичам с най-голямата мощ, която мога. Честит рожден ден мое порастнало момиче! " - е наличието на посланието, което сестрата на Сузанита разгласява в обществените мрежи.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР