Пловдивчанка закупи развален хляб от верига магазини в Пловдив. Жената

...
Пловдивчанка закупи развален хляб от верига магазини в Пловдив. Жената
Коментари Харесай

Продадоха развален хляб на пловдивчанка в Т-маркет в Гагарин

Пловдивчанка закупи негоден самун от верига магазини в Пловдив. Жената описа пред TrafficNews , че е закупила хляба от магазин Т-маркет, намиращ се в квартал „ Гагарин ”.
Прочетете още
От изпратените фотоси до медията ни се вижда, че срокът на валидност на продукта, създаден от „ Златна добруджа ” е до 04.03.2023, само че положението на хляба несъмнено не наподобява във тип, който може да се употребява.

Жената не е открила, че хлябът е негоден сега на закупуването му, само че когато се е прибрала у дома и е отворила опаковката е забелязала, че продуктът е плесенясал.

„ Не знам дали грешката е в производителя или в съхранението на хляба от веригата магазини, само че несъмнено не считам, че потребителите би трябвало да получават храна с такова качество ”, пишат читателите ни.

Преди месец медията ни писа за различен проблем, обвързван с веригата магазини, а точно съществуването на хлебарки по витрините. Тогава наши читатели алармираха, че непрекъснато виждат хлебарки по топлата витрина. След нашата обява тогава Българската организация по сигурност на храните (БАБХ) краткотрайно затвори магазина на Т-маркет в кв. Изгрев в Пловдив, както и тяхна фирмена индустриална база за храни.

 

Снимки: 

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР