Пловдивчанка сигнализира за притеснителна случка, която се разиграла на оживено

...
Пловдивчанка сигнализира за притеснителна случка, която се разиграла на оживено
Коментари Харесай

Пред магазин: Заплашиха с пистолет пловдивчанка посред бял ден

Пловдивчанка алармира за притеснителна преживелица, която се разиграла на оживено място, освен това измежду бял ден. Жената твърди, че е била застрашена с " газов револвер ", а задачата била обир. Ситуацията се разиграла на пред огромен супермаркет, който се намира в кв. " Тракия ".

Фрапиращото в станалото е, че пловдивчанката сочи за причинители на проявата деца. Жената останала ужасена, а с обявата си желае да предизвести за произшествието.

" Докъде стигнахме - 10-12-годишни да се разхождат с револвери в якетата! ", заключава дамата. Лили Маджли декларира, че не е удовлетворена и от защитата на обекта. Появило се и мнение, че опасността била осъществена с револвер играчка.

" Пистолета бил играчка! Моите почетения господа: мога да различа същински газов револвер ", написа Маджли.

Вижте цялата история, споделена от Лили Маджли:

" Здравейте на всички. Искам да предупредя всички хора, пазаруващи на " Метро " наоколо на SPS. Днес на входа на " Метро ", на самия вход, беше ориентиран газов револвер против мен в 12:50 часа, за кражба.

Искам да отбележа, че от страна на защитата в магазина не бяха взети никакви ограничения против тези въоръжени деца. Докъде стигнахме -  10-12-годишни да се разхождат с револвери в якетата!

Дълбоко съм възмутена и изплашена. Отговорът на защитата беше: Ами госпожо, нищо не можем да създадем! Те са деца!
Пистолета бил играчка! Моите почетения господа: мога да различа същински газов револвер! За Бога, там се разхождат фамилии с дребни деца! "

Припомняме, че през последните няколко дни се появи информация за опити за нагли грабежи. 15-годишно момче беше нападнато с нож и ограбено от 32-годишен мъж в Пловдив. Извършителят  бе арестуван с цивилен арест. Само минути след случилото нападателят е открит и арестуван от треньора и съотборниците на нападнатото момче.

Вчера стъклената витрина на хранителен магазин в пловдивския квартал " Тракия " беше разрушена от мъж, опитал да открадне бутилки уиски. След като бил видян, той хванал пазарска количка и блъснал с нея стъклото, след което съумял да избяга.

Мъжът имал съизвършител, който е арестуван на мястото на престъплението.

е
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР