Пловдивчанка отправи сериозно предупреждение към дамите, които се прибират сами

...
Пловдивчанка отправи сериозно предупреждение към дамите, които се прибират сами
Коментари Харесай

Едър мъж преследва пловдивчанка по тъмно, тя се спаси с тази реплика

Пловдивчанка насочи съществено предизвестие към дамите, които се прибират сами по мрачно.

Публикацията й идва след рискова обстановка, която е приживяла самата тя нощес.

" Пиша със особено предизвестие към дамите. Тази вечер (б.а снощи) когато се прибирах от работа (около 21:30) усетих че от Сточна гара стартира да ме преследва някакъв умопобъркан. Висок към 2 метра, наподобява наедрял, с тъмна зимна шапка и тъмнозелено яке. Квадратна форма на лицето. Преследва ме през релсите и след това в посока Кючук Париж. Тествах го като си сменях скоростта на походката на няколко пъти, видях че прибягва, когато забързам.

Спрях се пред фризьорски салон, който светеше и го оставих да ме подмине. Спря се малко по-надолу по улицата. Въртеше се към 3 минути, аз се пробвах да схвана на какъв адрес се намирам, с цел да оповестя на полицията. За жал телефонът ми заби тъкмо когато той потегли да върви към мен, доста ми се искаше да го фотографирам. Тръгна да ме пита нещо, аз непосредствено отсякох " идват за мен " и той хукна да бяга в противоположната посока. Пазете се, тъй като се върна към Сточна гара. И апелирам ви, оглеждайте се когато се прибирате сами вечер. Ако не го бях забелязала, не се знае какво щеше да стане. Усетите ли нещо такова, спрете се на първото оживено място и потърсете помощ. ", споделя Десислава Христова.

Други дами с сходен опит потвърдиха какъв брой огромна нерешителност може да изпита човек в такива обстановки.

" Случи ми се същото в Тракия, единствено че този мъж беше с кола, караше след мен, и аз като вас се пробвах съзнателно да минавам от тук и от там,но той не се отхвърли, най-после се скрих зад едно дърво и го видях по какъв начин оглежда на къде съм тръгнала, след това продължих и не знам от къде отново изскочи съвсем до входа ми,спря колата и ми сподели: Ела тука бе! Не знам по какъв начин си стигнах до входа да вляза,имах възприятието че нямам крайници ", написа Петя.

Някои консуматори я посъветваха да се достави с пикантен спрей и електрошок, с цел да й е малко по-спокойно отсега нататък.

" Електрошок, цената е към 15 лева или спрей, нека да не ви се постанова да го ползвате ", показва К. Кънев.

Според други даже и фотография може да не е от изгода при подобен случай.

" Дори да го бяхте снимали, полицията нищо не може да направи, откакто е нямало действителен контакт, да ви е дръпнал, протегнал ръка и така нататък Знам го, тъй като един преследваше 13г. ми щерка, отидохме в полицията и това беше отговора. Но пък, в случай че подадете тъжба има резултат, ще кажа за какво. Ако със сходно изложение на нападателя има и други сходни случаи, за които са подадени тъжби, тогава на основа жалбите могат да го задържат. Също по този начин, нападателите, постоянно сменят квартали, градове и полицията на база данни от жалбите, може да откри кой е, в случай че инцидентно някой някъде е съумял и да го снима ", отбелязва Д. Г.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР