Пловдивчанка е измамена с немалка сума пари от мебелен магазин.

...
Пловдивчанка е измамена с немалка сума пари от мебелен магазин.
Коментари Харесай

Пловдивчанка: Три години чакам диван от мебелен магазин, не ми връщат и капарото

Пловдивчанка е излъгана с немалка сума пари от мебелен магазин. Приблизително една минимална работна заплата, дамата е превела като капаро за поръчан от нея диван. Това се случва през 2019 година. Към днешна дата, тя няма нито диван, нито върната сума!
Прочетете още
Срещу 750 лв. Нерияна има лист хартия – контракт за поръчка, в който са упоменати 45 дни за доставка. През дългото 3-годишно очакване, дамата е подала тъжба към Комисията за отбрана на потребителите. Многократно е опитвала да се свърже с въпросната компания „ Никеа “, само че без резултат, показа тя пред .

В началото е успявала да реализира контакт с представители на компанията. Получавала е обещания, само че с преобладаващи оправдания. Едно от тях се оказва коронавирус пандемията. Тогава активността стопира, представителният магазин в града е затворен. Във времето притежателят е заменен, а с него връзка няма.

Нерияна не е единствена в лъжливата скица. Дори в противен случай. Създадена е Фейсбук група с над 460 почитатели, множеството, в случай че не и всички, наранени от мебелната борса. Сигналите там са обединени от изчезнал артикул и платена част от общата сума, която не им е върната. Идентично с проблема на нашата читателка. И по този начин с години очакване, сигнали, тъжби и опити да си върнат средствата…

Екипът ни опита да се свърже с компанията, само че без триумф. Упоменатите телефони за контакт дават заето.

През 2020 година Николай Александров Петров към този момент не е шеф на компанията, на негово място е вписан Дилян Милчов Цветанов. Той е обвързван и с други компании с разнообразна активност и стартирани с невисок капитал от 5-10 лв.. Но уеб сайтът им mebelnaborsa.bg е към момента деен.

Ето какво откри наша инспекция в Търговския указател за компанията:



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР