Пловдивчанинът Кирил Челебиев не е убил жена си Меди, а

...
Пловдивчанинът Кирил Челебиев не е убил жена си Меди, а
Коментари Харесай

Обрат! Близките на Кирил с различна версия за смъртта на красивата Меди

Пловдивчанинът Кирил Челебиев не е умъртвил жена си Меди, а тя е издъхнала от контузии след злополука. Тази непредвидена версия за драмата с живеещото в Германия семейство описаха родственици на 24-годишния мъж.
``
реклама

Само преди два дни младото семейство тръгнало да се прибира в родината си, само че в Унгария претърпяло тежък случай на пътя, пише TrafficNews.bg. 

При злополуката Меди, която била бременна, потърпевша и евентуално получила вътрешни контузии.  Понеже злополуката се случила през нощта, Кирил не съумял да откри незабавно болница с цел да прегледат жена му. Той позвънил на своя зет, който също живеел в немския град Бад Найхуйм, да пристигна и ги прибере с неговата кола. Така и станало, а самата Меди твърдяла, че ще се оправи и болките й ще минат.

Според околните на Кирил доста е евентуално Меди да е издъхнала поради контузиите след злополуката, само че шокираният й брачен партньор да се е уплашил и да не звъннал незабавно на незабавния телефон. 

" Киро на мравката път правеше, а на Меди й миеше краката и й пиеше водата, толкоз беше влюбен в нея ", изясни цветисто родственик на Челебиев. Заради чаканата рожба двамата били доста щастливи. Киро дори се канел да стартира и втора работа, с цел да изкарва повече пари.      

" Затова ми звучи неуместно той да й е протегнал ръка. Сигурно става въпрос за някакво неразбирателство. А и към този момент стана ясно, че Киро са го задържали в същото градче, където живееха. Сигурно въобще не е считал да се крие ", уверен е един от околните родственици на Челебиев. Засега от немската полиция не дават повече детайлности за гибелта на Меди.

Предстои да бъде направена аутопсия, която би трябвало да хвърли повече изясненост за нещастието. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` П
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР