Пловдивчанин твърди, че шофьор от градския транспорт в Пловдив умишлено

...
Пловдивчанин твърди, че шофьор от градския транспорт в Пловдив умишлено
Коментари Харесай

Пловдивчанин: Шофьор на автобус се опита да ме блъсне

Пловдивчанин твърди, че водач от градския превоз в Пловдив съзнателно се е опитал да го блъсне с рейс. За случилото се алармира пострадалият, който счита, че претекстовете на лидера са били безусловно неоправдани и не схваща държанието му.

Автобусът бил със напълнен потенциал, а свободни места е имало единствено на седалките, които се намират зад водача, описа той. След като нашият четец се е настанил на една от седалките зад лидера е почнал и разногласието сред тях.

Вижте и описа на пострадалия, който пожела да остане неизвестен.

„ На 15 април се качих в рейс от градския превоз в Пловдив. Линията е 99 и се предвижва от " Тримонциум " в посока Тракия. Автобусът беше цялостен и единствено начело имаше три свободни места. Две зад водача и едно независимо, като аз се насочих към независимо.

Щом седнах, водачът на рейса избухна, че местата са заети за облеклата им, тъй като сподели " Аз къде да си сложа облеклата, махай се!”. Аз не се помирих и отвърнах, че е неуместно рейса да е цялостен, да има 3 свободни места, които вместо да ги употребяват жители, той ги пази за облеклата си.

Последваха реплики. Аз се помирих ненапълно и се пробвах да запазя успокоение, само че с желанието да го фотографирам и да подам сигнал. Всичко се успокои, само че щом слязох и се пробвах да фотографирам номера, водачът на рейса насочи машината към мен с ясното си схващане да ме удари.

Най-интересното, е че хората станали очевидци на протичащото се ми споделиха, че това е постоянно събитие, от което останах покъртен и безмълвен”, описа той.

Нашият четец твърди, че е отправил сигнал към полицията и до Община Пловдив. TrafficNews ще направи инспекция по случая, като насочи питане към Оперативна програма „ Организация и надзор по транспорта”.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР