Пловдивчанин се свърза с Plovdiv24.bg, за да разкаже история, която

...
Пловдивчанин се свърза с Plovdiv24.bg, за да разкаже история, която
Коментари Харесай

Като във филм на ужасите! Едро куче разкъса дакел и шпиц пред погледа на семейство от Пловдив

Пловдивчанин се свърза с Plovdiv24.bg , с цел да опише история, която умерено би могла да бъде сцена от филм на ужасите. 

Две фамилии бяхме на пикник в региона над село Марково, (около паметника на огромната поляна - вдясно от пътя за ПБ “Иглика " ). С нас бяха и две дребни кученца- мини дакел и шпиц. В един миг отнякъде се появи едро ловно куче куче, черно- кафяво, клепнали уши, с кожена каишка към врата. Кучето бе много огромно и на височина доближаваше малко над коляното на средновисок мъж.

Това куче, без да издаде тон, напряко се нахвърли към нашите кученца и непосредствено стартира да ги хапе, като търсеше корема им. Явно искаше да ги убие. Ние се развикахме, само че то не ни обърна внимание. Просто ни прескачаше и преследваше кучетата- под масата, под колата и прочие Не реагира и на нашите ритници. Просто беше захласнато от фикс идея за ликвидиране. Едва съумях да го прогоня,  използвах пикантен спрей и доста ритници. То избяга по пътеката към ловната хижа над Марково.

Резултат: дакелът е с разпорен стомах, в този момент е превързан, отвред стърчат дренажи. Шпицът е с измъкнато от ставата задно краче и в развой на лекуване.

Хората, които посещават този регион, би трябвало да знаят, че там на независимост се разхождат кучета, подготвени да убиват. Не ми се мислеше какво щеше да стане, в случай че беше нападнато малко дете.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР