Пловдивчанин преспа в ареста след хулиганска проява в Кършияка. Той

...
Пловдивчанин преспа в ареста след хулиганска проява в Кършияка. Той
Коментари Харесай

Мъж в Пловдив поиска да се присъедини към купон, нападна домакина, обижда и заплашва полицаи

Пловдивчанин преспа в ареста след хулиганска демонстрация в Кършияка. Той отнесе и сериозна санкция, тъй като като се изключи че нарушавал публичния ред, обиждал и псувал служители на реда.

Цялата преживелица се разиграла точно на Великден. Четирима младежи се събрали да честват в апартамент в кооперация в пловдивския регион „ Северен”. Чувайки музика, двама мъже решили да се самопоканят на купона. Те позвънили на вратата и щом стопанинът отворил, те пробвали да влязат и да се включат в забавата.

Тъй като не ги познавал, домакинът ги помолил да си тръгнат и не ги пуснал. Това обаче не спряло един от кандидат-купонджиите. След няколко минути той се върнал, позвънил на вратата и откакто му било отворено, нахлул и седнал на масата, на която чествали младежите. Нарушителят наново бил помолен да напусне жилището, след което очевидно раздразнителен и сърдит, си отишъл.

Не след дълго обаче мъжът още веднъж се върнал, само че този път с него довел още 6 души, въоръжени с пикантен спрей, ножове и палки, които се пробвали да влязат в жилището. Стопанинът и компания се пробвали да ги спрат, само че преди да съумеят да затворят вратата, две момчета от жилището били напръскани с пикантен спрей и бил изработен опит да бъдат ударени с палки.

От компанията се тормозили, че ще се стигне до сериозен пердах, и незабавно повикали полиция. Разбрали, че са извикани органите на реда, нападателните мъже напуснали входа.

Пред блока обаче униформените засекли побойниците и тартора им. Последният обаче без терзания почнал да псува и вика по служителите на реда.

„ Ще ви ** майката! Не ми пука от никой, дори и от полицията! “, викал нападателният пловдивчанин. Тогава униформените поставили белезници на ръцете му го завели в III РУП. По пътя към районното ръководство обаче нарушителят споделил на полицейските чиновници в патрулния автомобил: „ Не знаете с кого си имате работа, на следващия ден ще бъдете уволнени! “.

Няколко дни по-късно пловдивчанинът се изправи пред пловдивския съд. Магистратите му постановиха санкция в размер на 400 лв. за осъществяване на хулиганска демонстрация.

Източник: trafficnews.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР