Пловдивчанин паркира возилото си върху тротоара на бул. Христо Ботев

...
Пловдивчанин паркира возилото си върху тротоара на бул. Христо Ботев
Коментари Харесай

Докога? Пловдивчанин ползва безплатно паркомясто върху тротоар

Пловдивчанин паркира возилото си върху тротоара на бул. " Христо Ботев " против Военна Болница. Поредното тъпчене на закона възмути негов съгражданин, който алармира за нарушаването в редакцията на TrafficNews.

" Докога? Явно в почивните дни законите не важат. Това е следващият наглец, който счита, че може умерено да си паркира на тротоара, затруднявайки придвижването на останалите жители. Отгоре на всичко колата е паркирана върху спирката, където слизат и се качват хората. Дано този път някой се самосезира ", уточни мъжът, който е станал очевидец на нарушаването през уикенда.

Той изпрати и фотография, от която се вижда, че колата фактически е паркирана напълно върху тротоара без да има заложеното в закона минимално разстояние за прекосяване. Колата е ситуирана на метри от спирката на градския превоз. Докато сходни действия не се глобяват обаче, подобен вид прекъсвания съставляват полазване на гратис паркомясто, пречещо на всички останали жители, тъй като се намира в зоната, която би следвало да е за пешеходци.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР