Пловдивчанин отнесе глоба за дребно хулиганство след като си позволи

...
Пловдивчанин отнесе глоба за дребно хулиганство след като си позволи
Коментари Харесай

Мъж нападна полицай, заплаши го с уволнение и опита да му вземе пистолета

Пловдивчанин отнесе санкция за дребно безчинство откакто си разреши да блъска и наскърбява служител на реда в пловдивския квартал „ Кючук Париж”. В края на предходната седмица, малко след среднощ, в районното полицейско ръководство в квартала постъпил сигнал за горящи строителни боклуци на бул. „ Македония”, заяви " Трафикнюз ".

Двама служители на реда пристигнали на мястото на случая, с цел да окажат подпомагане на пожарникарите, по отношение на обезопасяването на региона. Около 3,00 часа през нощта се появил и нарушителят на публичния ред, който твърдо отказал да напусне мястото, откакто бил предизвестен от органите на реда да не пречи на пожарникарите и да не заплашва личното си здраве.

Вместо да извърши полицейските рекомендации, мъжът почнал да наскърбява единия от служителите на реда. Някои от светущите реплики, записани в показанията са:

„ Ей, малчуган, аз съм ти купил униформата. Аз ще ти заповядвам. Не си ти индивида да ми разпореждаш, ще ти стъжня живота, уволнен си “.

Докато словесно нападна униформения, хулиганът го хванал за ръката и почнал да го блъска, като след това даже протегнал ръка в посока служебното му оръжие. Всички очевидци останали извънредно възмутени от дейностите му против служителя на реда.

Предвид това, че не е осъждан, магистратите от областен съд - Пловдив дефинираха постъпката на мъжа като хулиганска демонстрация и нарушаване на публичния ред и успокоение. Заради дейностите си и обидите към служителя на реда, той се размина единствено с санкция от 300 лв..
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР