Пловдивчанин издирва свидетели на пътно произшествие, при което сестра му

...
Пловдивчанин издирва свидетели на пътно произшествие, при което сестра му
Коментари Харесай

Пловдивчанин издирва свидетели на ПТП, при което сестра му е постардала тежко

Пловдивчанин търси очевидци на пътно произшествие, при което сестра му е била тежко ранена. 
Прочетете още
Инцидентът е зародил  на 16 януари в 8:45ч.  на бул. „ Цар Борис III Обединител “ - на спирката против Пловдивки университет.  След засичане от автомобил водач на рейс по линия 26 на градския превоз се наложило да набие внезапно спирачки. При неочакваното прекъсване 52-годишната жена изгубила равновесие и паднала. Кракът ѝ се счупил, което наложило незабавна интервенция и слагане на 3 импланта.

„ В момента сестра ми е с 20 шева, не може да се обслужва сама. Налага се аз да я виждам, доста е тежко. Искаме да заведем цивилен иск, само че за задачата би трябвало да издирим очевидци на злополуката . Моля някой, който е бил в автобуса сега на произшествието, или е видял протичащото се и може да ни окаже помощ – да се свърже с нас , споделя мъжът, поискал да резервира анонимност.

В момента по случая се води досъдебно произвеждане до изясняване на аргументите за пораждане на случая.

След издание на публикация в друга пловдивска медия, мъжът е бил потърсен само от така наречените „ гробищни юристи “, които търсят близки на потърпевши или умряли при произшествия, с цел да им предложат съмнителната си правна отбрана.

„ Искам да уточня, че аз имам юрист – благонадежден, с който работя. Единственото, от което се нуждаем, е очевидец, който да удостовери за случилото се в съда “, добавя пловдивчанинът.

В случай, че можете да помогнете със свидетелските си показания на мъжа - потърсете тел.: 0896 36 87 20.

 

Водеща фотография: Илюстративна! 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР