Пловдивчани, които живеят край Коматевския възел, разказаха подробности за инцидента

...
Пловдивчани, които живеят край Коматевския възел, разказаха подробности за инцидента
Коментари Харесай

Пловдивчани разказват за взрива на Коматевско шосе в Пловдив ВИДЕО

Пловдивчани, които живеят край Коматевския възел, описаха детайлности за случая с избухнала кола тази заран. По първична информация автомобилът е превозвал бутилки с О2.

" Видях я, че гори колата и до момента в който излизем тя се взриви ", споделя мъж, чиято входна врата е издънена от гърмежа. Той прибавя, че тавана на автомобила е изхвърчал в прилежащия двор.

" Първо в небето се появи голям черен облак дим и напълно малко по-късно се чу гръм, като от експлоадиране на газова бутилка, бойлер. След това почна бял дим да излиза. Пожарната, колата за спешна помощ пристигнаха доста бързо ", споделя пловдивчанка.

Част от покривът е изхвърчал в прилежащ двор, а парчета има в радиус от 30-40 метра.

Шофьорът е контактен, като бе прегледан от медици на място. Полицейски екип е блокирал придвижването в правата от квартал " Христо Смирненски " към Коматевския възел.

„ Замириса ми на газ и стопирах незабавно. Излязох от автомобила и стана детонацията “, споделя водачът.

На място имаше и екипи на пожарната. Огънят обхвал и част от храстите до пътното платно.

На мястото дойде и кметът на Пловдив Здравко Димитров, който благодари за съответната и бърза реакция на пожарната и Министерство на вътрешните работи. Той е минавал от там по време на рутинна обиколка из града и е станал очевидец на случая.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР