Plovdiv24.bg Няма как да търсим експертиза в политическите сили извън ГЕРБ,

...
Plovdiv24.bg
Няма как да търсим експертиза в политическите сили извън ГЕРБ,
Коментари Харесай

Политолог: Новите партии са много слабо подготвени за управление на държавата

 Plovdiv24.bg Няма по какъв начин да търсим експертиза в политическите сили отвън ГЕРБ, сподели за Plovdiv24.bg политологът Стойчо Стойчев. " До огромна степен множеството от тях не са били в ръководство доста дълго време. А някои са изцяло нови. И от гледна точна на подготовка, те са доста едва готови за ръководство на страната ", добави Стойчев. Но и тяхното обръщение не е " изберете ни, тъй като ние сме готови ". Тяхното обръщение е “Изберете ни, с цел да махнем ГЕРБ ". Самите опозиционни партии търсят поддръжка на гласоподавателите с претенцията да бъдат нови, да не бъдат част от настоящето ръководство и те по тази причина са получили поддръжката на гласоподавателите, уточни Стойчо Стойчев.

Затова, съгласно него не трябва да търсим експертизата в тях, а по-скоро чакаме да забележим какво ще се промени. " Защото, в случай че считат единствено персонално да трансформират нещо в страната каквото опитът демонстрира до момента, не знам дали ще останат удовлетворени техните гласоподаватели, или ще има нови талази на неодобрение поради неосъществената смяна ", добави политологът. 

Според него, за качествено ръководство би трябвало да се надяваме на качествена администрация, която да стопира политиците да вършат нелепости, или да ги подкрепя, когато желаят да осъществят нови хрумвания. " Да разчитаме единствено на опита на политиците в днешния комплициран свят е много наивно. Експертиза трябва да търсим в професионалната администрация ", сподели още Стойчо Стойчев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР