Plovdiv24.bg дава думата на пловдивчанин, който предлага решение на облекчението

...
Plovdiv24.bg дава думата на пловдивчанин, който предлага решение на облекчението
Коментари Харесай

Пловдивчанин с предложение за облекчаване на трафика по един от най-натоварените булеварди в града

Plovdiv24.bg дава думата на пловдивчанин, който предлага решение на облекчението на трафика по един от най-тесните и натоварени булеварди в града - " Пещерско шосе ":

В последно време съвсем всеки ден виждам големи тапи по Бул. " Пещерско шосе "   - правата от кръстовището с ул. " Рая " до ул. " Царевец ".

В посочената права с начална и последна точка от посочените линкове по-долу биха могли да се създадат общо 3 ленти за придвижване:

Две от лентите биха могли да са за водачите влизащи към града, посока центъра и една лента за придвижване считано от ул. " Царевец " към ул. " Рая ".

До тази концепция стигнах, защото виждам че ширината на цялото платно го разрешава и също по този начин могат да бъдат направени корекции на тротоарните площи за разширението на цялото платно за придвижване.

Ако и вие станете очевидци на нещо, което съгласно вас заслужава да бъде оповестено, можете да ни изпращате сигнали, фотоси и видеа на електронната ни поща , на телефон 0886 598 267 или на фейсбук страницата ни .
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР