Пловдив. Заместник-председателят на ПП Републиканци за България“ – Павел Вълнев,

...
Пловдив. Заместник-председателят на ПП Републиканци за България“ – Павел Вълнев,
Коментари Харесай

Заместник-председателят на ПП „Републиканци за България“ – Павел Вълнев, проведе среща с представителите на листата на партията за град Пловдив

Пловдив. Заместник-председателят на Политическа партия „ Републиканци за България “ – Павел Вълнев, организира среща с представителите на листата на партията за град Пловдив. В другарска среда специалистите в другите области съпоставиха проектите на политическата мощ, обмениха опит и разискаха бъдещето на България. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия „ Републиканци за България “ .

„ Основното поверие на обединените в една обща идея пловдивчани, както и на зам.-председателя, е, че младежите са тези, които ще поведат страната към едни по-светли времена.
Партията директно черпи от американския модел и положителните практики, които се развиват там, без да е подвластна от други партийни лица, компании или институции “, означават от Политическа партия „ Републиканци за България “ и допълват, че Павел Вълнев е един от създателите на политическия план. От партията показват още, че той развива сполучлив бизнес от години в Америка, като по този метод се трансформира в мост сред двата континента и култури, отпътува в Щатите като студент на студентска бригада, след което вижда капацитета на страната и взема решение да стартира личен бизнес, и въпреки че Вълнев живее в Чикаго и цялото му семейство е оттатък океана, той се връща в родната България, с цел да стане част от смяната.

„ Реших да дам от силата и времето си, с цел да променим нещата в нашата страна, тъй като в нея всичко е толкоз комплицирано, че по-лесно ще изградим нова страна на зелена поляна, в сравнение с да я оправим. Но в случай че всички мислим по този начин, в никакъв случай няма да се оправим. Трябва някой да бъде основател за смяната. Мисля, че ние имаме силите и уменията да го създадем.
Затова залагаме на млади и локални хора и на експертно мнение. На мощни, безкомпромисни характери “, съобщи Павел Вълнев.

На срещата е разисквана и бизнес средата, която съгласно претендентите би трябвало наложително да се отпуши. „ В момента в България на респект е единствено едрият бизнес, до момента в който дребният и междинният от ден на ден замират, смазани под монопола. Но в случай че родният бизнес се разрастне, бюджетът ще е доста по-голям. Оттам, като верига, ще се усилят пенсиите, ще има средства за обществени осигуровки и страната ще тръгне напред “, декларират от партията.

„ Само една мощна стопанска система може да има мощна обществена система. Пример е Германия – има постоянен бизнес, има и обществена политика. В Америка нещата стоят по-различно, само че особено по времето на пандемията Съединени американски щати е очевидно обществена страна. Раздадоха се толкоз помощи, че дори закъсали бизнеси си стъпиха на краката. А в България стана противоположното – работещи бизнеси банкрутираха. Цели браншове, като туризма, си отпътуваха. Искаме да живеем през днешния ден! Да живеем в страна без граници! “, приключи Павел Вълнев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР