"Пловдив се развива много добре под Вашето управление и с

...
"Пловдив се развива много добре под Вашето управление и с
Коментари Харесай

Посланикът на Казахстан посети община Пловдив

"Пловдив се развива доста добре под Вашето ръководство и с Вашия екип ", с тези думи Н. прочие Темиртай Избастин, дипломат на Република Казахстан приветства кмета на Пловдив Иван Тотев по време на днешното си публично посещаване в Общината. Заедно с почетния консул Митко Солаков те са в града под тепетата по отношение на продължение на процедурата по сключване на контракт за побратимяване на Пловдив с казахстански град, стартирала през 2015 година.
"Има доста ползи от страна на бизнеса в Казахстан по отношение на развиването на икономическата среда в Пловдив и района и предпочитание за съдействие в бъдеще ", уточни дипломат Избастин.
"Градът ни ще се развива още повече и откакто довършим някои от основните планове - като Голямоконарско шосе, Околовръстното шосе ", съобщи кметът Иван Тотев. Той посочи, че тази година следва нови компании да станат част от огромното бизнес семейство на "Тракия икономическа зона ".
По време на срещата се разиска опцията за двустранни визити на публични делегации, като първото такова да е напролет с посещение на актьори, които да изнесат огромен концерт в Пловдив.
Освен албум с удивителни фотоси от красиви места в Казахстан Негово превъзходителство Темиртай Избастин връчи на кмета Иван Тотев "Обръщение на президента на Република Казахстан Нурсултан Назарбаев по отношение на нови благоприятни условия за развиване в ерата на Четвъртата индустриална гражданска война ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР