Пловдив. С ретроспективна изложба Гостоприемният Пловдив бе дадено началото на

...
Пловдив. С ретроспективна изложба Гостоприемният Пловдив бе дадено началото на
Коментари Харесай

Пловдив: С ретроспективна изложба бе дадено началото на Дефиле „Уикенд в Пловдив”

Пловдив. С ретроспективна галерия „ Гостоприемният Пловдив ” бе обещано началото на Дефиле „ Уикенд в Пловдив ”, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус ” - Пловдив . Изложбата бе показано от шефа на районния исторически музей Стефан Шивачев.
През тези три дни жителите и гостите на града ще могат да посетят 37 знакови места в града, ще могат да надникнат в мистерията на хотелиерството, да опитат най-интересните гозби със специалитети на заведенията за хранене, ще могат да опитат нови подходи на заведенията към клиентите и да прегледат музеи, галерии и да посетят чудесните спектакли на Държавна опера - Пловдив, Драматичен спектакъл - Пловдив и Държавен куклен спектакъл, който ще показа 4 постановки. Всичко това ще бъде на преференциални цени, а визитите на хотелите ще са безвъзмездни, ще има и бонуси за бъдещи визити от клиенти.
„ Гостоприемството е присъща линия за българския народ и на пловдивчани ”, сподели при откриването Любозар Фратев, ръководител на Съвета по туризъм, уредник на събитието. По думите му точно това се извежда на напред във времето, па благодарение на бъдещите деятели на туризма от профилираните гимназии по туризъм събитието ще стане незабравимо и неповторимо, което ще пребъде в годините.
Студентите доброволци ще демонстрират на гостите обектите. „ По този метод протягаме ръка и на образованието и на фрагментите, които доста липсват в областта на туризма ”, сподели Фратев. Няма ограничавания за посетителите на „ Уикенд Пловдив ”, ще има доста промоционални цени, те ще могат да получат и ваучери за бъдещи визити.
Цветана ТОНЧЕВА

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР