Пловдив. Предколеден празник се проведе в Пенсионерския клуб в Район

...
Пловдив. Предколеден празник се проведе в Пенсионерския клуб в Район
Коментари Харесай

Пловдив: Предколеден празник се проведе в Пенсионерския клуб в Район „Централен“

Пловдив. Предколеден празник се организира в Пенсионерския клуб в Район „ Централен “ в Пловдив, оповестиха за Радио „ Фокус “ - Пловдив от Общината. На тържеството участва и кметът на Община Пловдив инж. Иван Тотев. „ Грижите за възрастните хора са една огромна отговорност за всички нас. Радвам се, че можем да споделим този празник дружно с Вас, а Община Пловдив постоянно ще оказва помощ на пенсионерските клубове “, съобщи кметът. Той персонално поздрави всеки един от членовете и им пожела здраве и светли празници.
Най-големият клуб на възрастните хора в града тази година означи и 50 години от своето основаване, а преди най-светлите празници в годината събра своите членове.
„ Ако организирате разнообразни надпревари за игра на табла или карти, на драго сърце може да изиграем и партия шах да вземем за пример “, добави още кметът Иван Тотев.
Кметът на Район „ Централен “ Георги Стаменов зарадва възрастните хора, като им подари тв приемник. Инициативата е персонално негова и беше посрещната с ръкопляскания. Той разгласи, че следва да бъде открит втори клуб в Района.
„ Голяма е нуждата от още едно помещение, което се намира на бул. „ Санкт Петербург “ № 1 “, уточни Стаменов. Така през идната година към Великденските празници още възрастни ще могат да се причислят и да намерят още повече другари и да се включат в другите начинания, които се провеждат.
Хората от пенсионерския клуб бяха доста удовлетворени от приятната изненада и особено благодариха за това, че администрация постоянно откликва и спомага, когато е належащо.
По остаряла българска традиция празникът продължи с къщно право хоро, в което се включиха Иван Тотев, Георги Стаменов и Тошо Пашов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР