Пловдив. По повод 1 март МГЕРБ - Родопи зарадваха с

...
Пловдив. По повод 1 март МГЕРБ - Родопи зарадваха с
Коментари Харесай

Представители на ГЕРБ – Пловдив област зарадваха жителите на общините с мартеници

Пловдив. По мотив 1 март МГЕРБ - Родопи зарадваха с мартеници жителите на селата в общината. Червено – белите знаци са направени ръчно от младежите, които подариха мартеници и на управлението на ГЕРБ – Родопи, управлявано от общинския началник инж. Пламен Спасов. Това съобщиоха от пресцентъра на партията . Пижо и Пенда получиха също ръководителя на Общинския съвет Галина Вълева, както и всички 20 кмета на обитаемоте места в Община Родопи. Младите хора от ГЕРБ бяха посрещнати на всички места с доста усмивки и положителни думи, което способства за положителното въодушевление в навечерието на празника. Красивите мартеници бяха направени в спонтанна работилница в офиса на ГЕРБ-Родопи в село Първенец.
Стотици ръчно направени мартеници, наречени за здраве, благодат и повече усмивки бяха раздадени от представители на Общинската организация на ЖГЕРБ - Кричим. Малък жест, поднесен с усмивка и благопожелание от сърце, откъсна най-малко за малко хората от забързаното всекидневие и грижи в общината.
Общинският началник на ГЕРБ – Съединение Петя Червенакова и организационният секретар Катя Алова дружно с кмета Атанас Балкански вързаха мартенички за здраве на децата в детските градини и учебните заведения в общината. Те пожелаха на малчуганите и техните учители здраве и щастливи дни.
Представители на общинската организация на ГЕРБ - Куклен в лицето на общинският началник Тодор Лозанов, организационният секретар Илия Димов и кметът на Куклен Мария Белчева посетиха с. Гълъбово, където се срещнаха с поданици на селото и ги закичиха с мартеници по случай Денят на Баба Марта. Те им пожелаха здраве, шанс и благоденствие през годината.
Областният координатор и кмет на Стамболийски Георги Мараджиев продължи традицията и посрещна в кабинета си скъпи посетители. За Баба Марта през днешния ден още веднъж му гостуваха деца от учебните заведения в общината. Първо той се срещна с възпитаници от СУ " Отец Паисий ", които бяха подготвили мартеници за всички, както и къса стратегия за 1-ви март. С песни и пожелания за здраве пристигнаха да го закичат с мартеници и малчуганите от Центъра за работа с деца. Пижо и Пенда получи за здраве и общинският началник на ГЕРБ – Стамболийски и ръководител на Общинския съвет Стоян Богданов.
Междувременно, с помощта на най-малките поданици на Стамболийски, с мартеници бяха украсени няколко храста пред постройката на Общината. Георги Мараджиев пожела на децата здраве и нехайно детство.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР