Пловдив. Окръжният съд в Пловдив остави в ареста мъжа от

...
Пловдив. Окръжният съд в Пловдив остави в ареста мъжа от
Коментари Харесай

Пловдив: Окръжният съд остави в ареста 63-годишния мъж, в чиято къща бяха откритити 1 кг кокаин и близо 5 кг хероин

Пловдив. Окръжният съд в Пловдив остави в ареста мъжа от габровското село Гергини, в дома на който бяха открити огромни количества опиати, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус ”-Пловдив . В съда бе прегледана мярката за неотклонение на 63-годишния Иван Воденичарски, откакто в дома и колата му в село Гергини, Габровска област, бяха открити опиати за стотици хиляди лв.. При взаимна интервенция на пловдивската и габровска полиция, под управлението на Окръжната прокуратура в Пловдив, бе открито, че той е укривал в дома си 1 кг кокаин и близо 5 кг хероин. Хероинът е бил закопан на към половин метър подземен в двора на арестувания, общото количество е 4 кг. 700 гр. В персоналния му автомобил пък бе открит 1 кг кокаин.
Прокуратурата повдигна обвиняване по отношение на Воденичарски за държане и разпространяване на наркотични субстанции в огромни размери – закононарушение по член 354а алинея 2 изр. 2 вр. ал.1 прочие 1 от Наказателния кодекс.
По същото досъдебно произвеждане Окръжният съд наложи мярка за неотклонение „ задържане под стража ” и по отношение на турски жител, като това определение предстои на обжалване и митинг пред Апелативен съд – Пловдив на 29 август 2019 година Бяха хванати и освободени под парична гаранция и две дами от Столипиново, които са съпровождали турския жител.
Воденичарски е бил пет години в затвор в Турция за трафик на 11 кг хероин, като е бил хванат през 2014 година. По предварителна информация той се познава с турския жител точно от пандиза, където са били дружно.
Цветана ТОНЧЕВА

Очаквайте детайлности!
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР