Пловдив. Официално откриване на четири ремонтирани улици в кв. Захарна

...
Пловдив. Официално откриване на четири ремонтирани улици в кв. Захарна
Коментари Харесай

Пловдив: Кметът инж. Иван Тотев откри официално четири ремонтирани улици в район „Северен“

Пловдив. Официално разкриване на четири ремонтирани улици в кв. „ Захарна фабрика ” направиха кметът на Пловдив инж. Иван Тотев и кметът на регион „ Северен ” инж. Ральо Ралев. Това оповестиха за Радио „ Фокус “-Пловдив от районната администрация. Това са улиците „ Тинтява ”, „ Щастие ”, „ Ястреб ” и „ Синчец ”. Те са преасфалтирани. Настилката им бе извънредно компрометирана, а четирите улици не попадат във Водния план на Пловдив.
Ремонтните действия включиха фрезоване на остарялата асфалтова настилка, полагане на основа на местата, където е належащо от трошен камък, полагане на битумен разлив и преасфалтиране с компактен асфалтобетон с дебелина на слой 6 см. Общата площ на улиците е към 1000 кв.м, а цената, на която възлиза цялостния ремонт е 40 000 лева
„ Освен преасфалтирането на тези четири улици, до края на годината следва да приключим с построяването на паркинга в междублоковото пространство на ул. ”Победа ” и ул. ”Стоян Заимов ”, както и с паркинга на бул. ”България ” №41-43, като и двата се построяват по Наредбата за реда и изискванията за издаване на позволение за прилагане на място общинска благосъстоятелност на територията на Община Пловдив, за установяване тук-там за местодомуване на леко МПС ”, разяснява кметът Ралев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР