Пловдив е домакин на първия конкурс за иновативно предприятие Фабрика

...
Пловдив е домакин на първия конкурс за иновативно предприятие Фабрика
Коментари Харесай

Търсят Фабрика на годината в Пловдив

Пловдив е хазаин на първия конкурс за новаторско дружество „ Фабрика на годината “. Съревнованието има за цел да разпространява положителните практики и изгодите от новите технологии в индустрията.

В състезанието  могат да вземат участие индустриални компании, които имат най-малко три завършени финансови години, 10 или повече чиновници и оборот от минимум 2.5 млн. лева за 2021 година За задачата те би трябвало да попълнят особено създаден въпросник. Крайният период за кандидатстване е 31 октомври.

Участниците, които получат най-вече точки, ще преминат през спомагателна оценка под формата на изявление. До финала ще доближат три компании, а спечелилият ще бъде избран от 5-членно жури по време на церемонията по награждаване, която ще се състои на 8 декември в Пловдив.

„ Фабрика на годината “ се провежда в. „ Капитал “ дружно с Община Пловдив и Trakia Tech. Критериите за оценка са направени от стратегическия сътрудник PricewaterhouseCoopers (PwC), техническия съветник Novarto и Trakia Tech, а общоприет сътрудник е Lirex.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР