Пловдив. Двете деца - близнаци, едното от които е с

...
Пловдив. Двете деца - близнаци, едното от които е с
Коментари Харесай

Атанас Илиев, районен прокурор на Пловдив: Децата, едното от които е с опасност за живота заради причинена телесна травма, са били недохранени

Пловдив. Двете деца - близнаци, едното от които е с заплаха за живота поради породена телесна контузия, са били недохранени. Това сподели на конференция районният прокурор на Пловдив Атанас Илиев, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус ”-Пловдив . „ Те са много под естественото тегло за годините си ”, съобщи прокурор Илиев.
По думите му сигналът е подаден от майката на децата на тел. 112, след случая, който е станал нощес, към 19.30 часа. Предприети са незабавни дейности, направена е животоспасяваща интервенция на едното от близнаците – момчето. Следи се и сега положението му. Прокуратурата обяснява предпочитано аргументите, довели до случая. По думите на майката гипсов орнамент се е откачил от стената и е блъснал едното от децата по главата, до момента в който е било в креватчето. Детето има пръсване на черепа.
„ Всичко това предстои на инспекция ”, уточни Илиев. Ще се открива също какви грижи е полагала майката и за другото дете, което е момиче. Предстоят медицински експертизи във връзка с двете деца, разпити на още очевидци и още един оглед на местопроизшествието.
Цветана ТОНЧЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР