Площадът пред НДК отново е в ремонт. Причината - част

...
Площадът пред НДК отново е в ремонт. Причината - част
Коментари Харесай

В разгара на европредседателството: Пак ремонт пред НДК, плочките се надигнаха

Площадът пред НДК още веднъж е в ремонт. Причината - част от плочките, които бяха сменени единствено преди няколко месеца, се надигнаха. От компанията реализатор на  плана изпратиха служащи на мястото, които отстраняват повредата. От Столичната община пък обявиха, че ремонтът е към момента в гаранция и разноските по него ще бъдат поети от компанията реализатор.
 
В разгара на европредседателството ни НДК още веднъж основава проблеми. На метри от основния вход на Двореца през днешния ден имаше заграждения, а повода - изпочупени плочки на площада.
 
Официален коментар от компанията реализатор по този начин и не получихме, само че за сметка на това служащите на място бяха по разговорливи:
 
„ Има неравности по пътя. Оправяме ги, с цел да не спъват хората. Счупени плочки, доста са счупени. От компанията ни пратиха. Днес би трябвало да е готово. Студове, сняг евентуално е обикновено да се счупят. Ще ги оправим. Като се строшат отново ще ги оправим, нали би трябвало да има работа за тези хора “, сподели един от тях.
 
Ремонтът на площада пред НДК беше приключен през ноември 2017 година, а гаранцията на компанията е 5 години.
 НДК БГНЕС
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР