Площад „Никола Вапцаров”, отново ще се превърне в най-големия училищен

...
Площад „Никола Вапцаров”, отново ще се превърне в най-големия училищен
Коментари Харесай

Банско на прага на Новата учебна 2019-2020 година

Площад „ Никола Вапцаров”, още веднъж ще се трансформира в най-големия учебен двор, който ще събере всички, започващи нова образователна година.

На 16-ти септември в 9.30ч., кметът на Общината Георги Икономов, ще приветства учениците, техните учители и родители за следващата година, изпълнена с трепети и предпочитание за нови познания. Под звуците на химна на Република България и със думите на "Аз съм българче ", изречени на глас от всички присъстващи, децата безспорно ще усетят силата и значимостта от това да бъдат дружно в идващите месеци. Заедно в игрите, които няма да са към този момент с обичаните играчки, дружно в уроците, които ще са по-трудни от преди, и дружно в ежедневните проблеми, които ще преодоляват благодарение на учителите си. Затова ви уверяваме, че Община Банско се грижи, всички на територията и да реализират своите върхове в една спокойна и съзидателна атмосфера и дава опция за насърчаване на познания, умения и гении, както за учениците, по този начин и за техните високо квалифицирани преподаватели. За всички тях, преподаването не е просто специалност, а задача, с която да оставят отпечатък в съзнанието и живота на своите класове.

Затова на прага на следващото премеждие, за което обичаното учебно заведение ще отвори порти, ви желаем здраве и блян, мъдрост и старание и доста, доста другари, с които да извървите дружно пътя към личното си израстване.

На добър час.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР