Плодовете са част от всяка здравословна диета. А всяка зодия

...
Плодовете са част от всяка здравословна диета. А всяка зодия
Коментари Харесай

Кой е идеалният плод за твоята зодия?

Плодовете са част от всяка здравословна диета . А всяка зодия е обвързвана с съответен плод , който може да усъвършенства здравето и живота на съответния представител на този знак. Ако постоянно се усещате " жадни " за някои съответни плодове, това най-вероятно се дължи на самостоятелния ви хороскоп.
 Thinkstock/Getty Images
Плодът на Овена изрично може да бъде назван - това е лимонът . Лимонът предизвиква умствено и прочувствено задоволство на представителите на този знак, а също по този начин успокояват яростта и негодуванието им.
 Thinkstock/Getty Images
Като един същински фен на положителната храна, Телецът обича да похапва сладко, даже и когато готви. Плодът, подобаващ за тази зодия, е банан - въпреки да са с по-високо наличие на фруктова захар, бананите усъвършенстват здравето на черния дроб и храносмилателната система на зодиакалния знак.-->
 ThinkStock/Getty Images
Близнаците са известни с възприятието си за комизъм и деен метод на живот и в този ред на мисли плодът манго им оказва помощ да се заредят с сила, карайки ги да се усещат щастливи и сполучливи.
 Thinkstock/Getty Images
Представителите на зодиакалния знак Рак пък имат потребност от ананас , който им оказва помощ да се усещат самоуверени, проведени, бързомислещи и остроумни.
 ThinkStock/Getty Images
Портокалът пък оказва помощ на Лъва да остане спокоен и толерантен. Плодът спомага на представителите на този зодиакален знак да покажат и артистичната си страна.
 / iStock/Getty Images
Идеалният плод за Девата е кокосовият орех - той им оказва помощ да се концентрират по-добре, да развиват уменията си, да се самоусъвършенстват, да мислят рационално и рационално. 
 / iStock/Getty Images
Черешите са заредени с антиоксиданти и работят противовъзпалително. Те са идеалният плод за Везните , защото покачват тяхната креативност, преданост и развиват въображението им, построяват отзивчивите им умения и способстват за вътрешното благополучие.
 / iStock/Getty Images
Скорпионите пък имат потребност от черно грозде в моментите, когато се усещат раздразнени или ядосани. То ги поддържа спокойни и им оказва помощ първо да мислят и след това да работят.
 ThinkStock/Getty Images
Сочни червени ягоди - от това имат потребност Стрелците , с цел да подобрят любовния си живот. Консумацията на плода във форма на сърце въздейства позитивно и на равнището на благополучие на представителите на тази зодия.
 Thinkstock/Getty Images
Една ябълка дневно в действителност пази докторите надалеч от Козирозите . Те са потребни за сърцето на представителите на този зодиакален знак, предизвикват волята и смелостта им.
 ThinkStock/Getty Images
Водолеите би трябвало да прочистват мозъка си и да се зареждат със сила посредством плода папая . Тя им оказва помощ да каляват характера си и да поддържат положителното си възприятие за комизъм.
 / iStock/Getty Images
Най-добрият плод за Рибите пък е динята . Тя работи удобно на техните житейски и професионални задания, оказва помощ им да бъдат по-успешни в любовта и в развиването на персоналните им качества.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР