Плочата с глупостите прескача. Драскотините, оставени от ноктите на пропагандата

...
Плочата с глупостите прескача. Драскотините, оставени от ноктите на пропагандата
Коментари Харесай

Радослав Бимбалов: Русия е имперски агресор, който престъпва всички международни закони - Топ новини


Плочата с нелепостите прескача. Драскотините, оставени от ноктите на пропагандата върху съзнанието ни, към този момент са каньони от безсърдечие. Ще ми се да намерим и откроим правилните изказвания, които кремълските прислужници изкривяват превратно в главите ни.

“Войната не е наша ” Е ВЯРНО. Тази война си е напълно и само съветска, единствено че се организира на непозната територия. Ние не им желаеме войната, още по-малко са я желали украинците в общите гробове там. Ако можеше руснаците да си вземат войната, да си я отнесат у дома и да си я сложат в буркани, несъмнено всички щяхме да сме удовлетворени. Само че не може, би трябвало ли да изяснявам за какво?

“Ако дадем оръжия ще заемем страна ” Е ВЯРНО. Да, би трябвало да заемем страната на жертвата по няколко аргументи. Ще посочи единствено една. Ако не застанем до жертвата би трябвало да застанем до насилника и да сме подготвени да понесем солидарно с него всички последици – законови, морални, исторически. Неутралитетът по време на пердах, който се случва пред очите ни, се назовава сеирджийство. Неутралитет значи, че бездушното наблюдаване на войната и всички съпътстващи я кръв, принуждение и гибел ви доставят някаква приятност. Готови ли сте да признаете това?

“Русия може да ни нападне в случай че дадем оръжия на Украйна ” Е ВЯРНО. Също по този начин е правилно, че Русия може да ни нападне, окупира и завладее даже и без да даваме оръжия на Украйна. Даже към този момент го е правила, само че за това не приказваме, щото са ни учили да се кълнем в господаря си. Русия е имперски агресор, който престъпва всички интернационалните закони и не признава правото на страните да бъдат себе си.

Кремълските прислужници в нашия заден двор ринат кафява нелепост всекидневно. Тази мърлява бригада се оглавява персонално от президента на републиката. И това е срам, който смърди в душата ми, отвратително.

Радослав Бимбалов,фейсбук

Плочата с нелепостите прескача. Драскотините, оставени от ноктите на пропагандата върху съзнанието ни, към този момент са каньони от…
Posted by on
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР