Плеймейтката Златка Райкова удари в земята новата на Джизъса. След

...
Плеймейтката Златка Райкова удари в земята новата на Джизъса. След
Коментари Харесай

Младата булка на Джизъса досущ като Златка

Плеймейтката Златка Райкова удари в земята новата на Джизъса. След като младата булка Полина стана руса и от ден на ден замязва на някогашните му, Златка разяснява сбито -  " тик-так ", което може би значи, че противоположното преброяване на брака сред Благой Георгиев и новата му брачна половинка, е почнало.

Полина бе запитана в Инстаграм - " Защо копираш някогашните на Благо ", а тя отговори, че " просто на нея всичко й отива ". Оказва се също, че велинградската заможна щерка не желае деца. Не е ясно дали хубавицата не е решила, че някогашният футболист към този момент има задоволително отрочета.

Освен това очевидно Райкова се е трансформирала и в психолог за връзки, защото доста от почитателите й я разпитват за връзките сред дамите и мъжете. По думите й към този момент, с цел да бъде обичана една жена не е нужно единствено да може да прави мусака. " Много от дамите пък с изключение на визия, друго не предложили ", счита плеймейтката.  

Относно мъжете, Златка споделя, че най-важното качество, което би трябвало да имат е  " чест ", която за жал доста мъже не имали. 

Както е известно русото прелъщение е бременна в шестия месец, става известно, че тя не влиза в тренда да съблюдава режими, до момента в който коремът и пораства, подържа си кръгла форма с задоволително храна. Позволявала си всичко и до момента е качила 7 кг.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР