Плеймейтката Златка Райкова очарова зрителите на шоуто за имитации Като

...
Плеймейтката Златка Райкова очарова зрителите на шоуто за имитации Като
Коментари Харесай

Потърпевши от Златка Райкова проговориха: Момиче пробва да се самоубие, след като Райкова я накара да излиже подметките й!

Плеймейтката Златка Райкова очарова феновете на шоуто за фалшификати „ Като две капки вода ” с артистичния си гений, само че мнозина към момента помнят скандалните й изцепки от недалечното минало. Сега русокоската разправя, че се е трансформирала изцяло и се срами от държанието си в тези времена, което сама дефинира като „ непочтено ”, видя HotArena.

„ Започнах да работя върху минусите си и това даде резултат. Научих се на примирение! Напълно друг човек съм и даже не си припомням за най-ужасяващите епизоди от предишното си ”, изяснява силиконката.

Доскоро обаче Златка не беше нито смирена, нитко скромна. Преди 6 години тя се залюби с наркобоса Камен Балбузанов – Куката и точно плевенският пехливанин я трансформира в същинска мутреса. След откровенията й за тоталната смяна, която претърпяла, паметливи побързаха да напомнят безсрамните й действия. 

Навремето Райкова се славела като огромна скандалджийка и спретвала невиждани сеири на всички места, където се появявала, настояват очевидци. 
Изцепките на плейметката стигнаха до такава степен, че се сби с фолк звездата Азис в морска дискотека , а престъпните летописи дълго описваха грозната кавга.  До разправията се стигнало, тъй като изпълнителят на „ Хабиби ” нарекъл Златка „ селянка ” и тя му отвърнала с пестник, а когато се намесила защитата на мафиота Куката, станало същинско меле. Златка се нахвърлила на артиста и почнала да скубе кичурите на перуката му. След този случай, изпълнителя вечно се отхвърли да се облича като жена по време на участията си. Говори се, че Азис бил ужасно наскърбен и се зарекъл да прати Райкова в пандиза, само че след това размисил и се отказал да я съди. Той не може да преглътне обидата и отхвърля да повярва в превъплъщението на Златка в положително момиче.
С това обаче историите на русокоската не свършват.

Преди време незнайно момиче се оплака пред медиите, че Златка я унизила обществено по изключително противен метод, принуждавайки я безусловно да оближе токчетата на обувките й. Сцената се разиграла в елитно столично заведение, а „ виновността ” на жертвата съгласно самозабравилата се плеймейтка била, че я погледнала „ необичайно ”. 

Тогава гардовете на Камен Куката повалили девойката на земята, а Райкова опряла крайници си в лицето й с викове: „ Ти знаеш ли коя съм аз, ма, отпадък подобен?! ” След това Райкова принудила пострадалата да почисти прашните й обувки с езика си, с цел да я унижи оптимално. Момичето се разплакало, само че това въобще не смилило вулгарната русокоска. Тя даже изритала в лицето жертвата си. За да не бъде пребита от пердах, дамата изпълнила безропотно нареждането и в действителност облизала подметките на Райкова. 

Дни по-късно момичето направило опит за самоубийство , нагълтвайки се с хапчета. Нейната съквартирантка я намира в безпомощно положение и незабавно вика „ Бърза помощ ”. Младата жена е избавена безусловно на косъм, само че се възвръща много мъчно. Майка й взема решение да подаде тъжба в полицията, само че малко по-късно се отхвърлят, откакто емисари на Камен Куката я заплашват, че ще пребият цялото семейство, написа " Уикенд ".

„ Всички помним какви ги вършеше Златка, беше в действителност отвратителна! Така че да не прави на сериозна фамилна жена и да не се пробва да си гради биография на добър човек. Позорно е, че хората са с толкоз къса памет и Нова телевизия взе участие в реабилитирането и препирането на имиджа на една нагла мутреса. Всеки има право на втори късмет, само че едва ли Златка се е трансформирала чак толкоз доста – просто в този момент й отърва да се прави на блага и добра, осъзнава, че този имидж се котира повече! ”, разясняват остарели познайници на русокоската.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР