Плеймейтката Осипова се похвали с ново гадже и то не

...
Плеймейтката Осипова се похвали с ново гадже и то не
Коментари Харесай

Нищо ново под слънцето: Плейметка е новото гадже на Стратимир от "Игри на волята"

Плеймейтката Осипова се похвали с ново гадже и то не какъв да е, а мачото Стратимир от ,,Игри на волята ". Двамата сами се разкриха, откакто качиха провокативен фотос в персоналните си профили в обществените мрежи.

На фрагмента Жанета е както майка я е родила, без никакво долни дрехи, а Стратимир е притиснал голите ѝ гърди с ръка. Той също е без облекла, само че единствено до кръста.

Няколко часа откакто бе качена фотографията, тя бе изтрита, само че се оказа, че не е по избор на влюбените, a докладвана и отстранена от самия Инстаграм. Те обаче не ce отхвърлиха и я качиха още веднъж.

Не е ясно по кое време е пламнала любовната искра сред двамата, само че по всяка възможност е станало директно след отпадането на Стратимир от риалити формата.

Припомняме ви, че той безусловно озадачи всичките си почитатели с трансформацията, през която e минал. Само преди няколко години симпатягата e изглеждал радикално друго.

28-годишният бизнесмен е бил с над 40 кг повече, увиснало шкембе с паласки и солидно количество мазнини вместо мускули по тялото.,,Цял живот бях пълен, до момента в който не взех решение, че няма по какъв начин да продължа същия в дух ", споделя Стратимир, който през днешния ден е един от най-харесваните мъже, написа Шоу Блиц.

 
      Вижте тази обява в Instagram.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР