Плеймейтката Нора Недкова заби световен шампион по бокс. Красавицата се

...
Плеймейтката Нора Недкова заби световен шампион по бокс. Красавицата се
Коментари Харесай

Нора Недкова се усуква около световния шампион по бокс Мануел Чар

Плеймейтката Нора Недкова заби международен първенец по бокс. Красавицата се появи със свръхпровокативен тоалет на мача на Кубрат Пулев и Хюи Фюри и провокира възторг.

Сексапилната русокоска притегли вниманието на Мануел Чар—диамантеното момче на бокса, което бе посетител на мача. Освен това Нора бе съумяла да се снабди с ВИП пропуск, който й даде опция да гледа мача надали не от първия ред, напълно покрай спортиста.
View this post on Instagram
A post shared by Nora Nedkova (@nora_nedkova) on Oct 27, 2018 at 1:17pm PDT
24-годишната изкусителка дойде съвсем полугола и изцяло сама. Прозрачната й черна рокля привличаше вниманието съвсем толкоз, колкото и мачът на кръга. Самата Нора непрестанно се оглеждаше към себе си, а вниманието й бе привлечено от Мануел Чар. Той бе показан на публиката директно след успеха на Пулев.

34-годишния ливанец от сирийски генезис съобщи, че на драго сърце би се бил с Пулев, а също така му честити и успеха. Чар завоюва една от международните трофеи в тежка категория през ноември 2017, с което се трансформира в една от звездите на бокса. Той даже съумя да победи по точки съветския колос Александър Устинов, който към този момент има загуба и от Кобрата. Ливанецът трябваше да се бие с Фрес Окендо преди месец, само че бе заловен с допинг.
View this post on Instagram
A post shared by Nora Nedkova (@nora_nedkova) on Oct 28, 2018 at 5:23am PDT
Междувременно при овакантяване на залата, двамата с Нора сякаш инцидентно се засякоха. Последваха фотоси, диалози, замяна на телефоните и даже обятия. Нора към този момент призна, че сега е свободна и търси своя рицар на бял кон. Съдейки по интереса на Чар към нея, май няма да остане сама още дълго време.

“България Днес”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР