Плеймейтката Мария Цветкова, която от няколко години се подвизава като

...
Плеймейтката Мария Цветкова, която от няколко години се подвизава като
Коментари Харесай

Мъжете в живота на скандалната Ариа

Плеймейтката Мария Цветкова, която от няколко години се подвизава като певица под псевдонима Ариа, е една от най-скандалните мадами в родния шоубизнес. Красавицата може да бъде избрана като колекционерка на мутри, тъй като си пада единствено по заможни неприятни момчета. Чалгаджийката е абонирана за мелета, а мутрите в леглото й се сменят по-бързо от запасите в продължението на мач, одумват я в светските среди. От малко повече от година Ариа върти обич с футболиста на ЦСКА Георги Йомов. Младежът е 10 години по-малък от силиконката, само че това не е спънка за връзката им.

Последно двамата се забъркаха в мафиотска престрелка на Околовръстното шосе в София, поради която бяха задържани нападателят на ЦСКА и националния тим Георги Йомов, брат му Теодор и татко им Цецко. В полицията бе арестуван 24-годишният футболист на ЦСКА, откакто бе махленски в неистина и „ затаяване на истината “ от органите на реда. Първоначално Георги Йомов отхвърли да има нещо общо с куршумената кавга. Подобна позиция изрази и приятелката му Ариа, която бе снимана от фоторепортери край бензиностанцията до кв. „ Бояна “ директно след престрелката с двама ранени. Според очевидци тя фактически не е била очевидец на екшъна. Чалгаджийката пристигнала по-късно, с цел да прибере автомобила на Георги Йомов – яркочервено „ Ауди “ R7.

Носят се клюки, че точно съдбовната Ариа е била подстрекателка на свадите и ловко насъсквала половинката си да се млати с едри мъжаги, написа " Уикенд ". Самата Цветкова, която преди години се преименува на Ариа, е признавала пред свои приятелки, че доста се възбужда, когато гледа по какъв начин мъже се бият за нея. Тя се хвалела, че правела най-хубав секс след кютека от любовника й към различен мъж.

Мария Цветкова стана известна едвам 18-годишна. Тогава завоюва състезанието „ Мис Плеймейт “ 2008 година След няколко месеца стартира връзка с милионера от Свети Влас Динко Динев, въпреки че по това време той още бе женен, само че бързо се разведе поради изкусителката и заживява с нея. Златотърсачката извънредно бързо забременя от милионера и го подари със наследник. Има клевета, че по време на бизнес воаяж в Близкия изток изкусителката употребила времето, до момента в който Динко Динев подписва покупко-продажби, с цел да се усамоти в банята на хотелския си апартамент с един от телохранителите на арабския му сътрудник. Скандалът бил немислим, а озлочестеният й мъж я натирил да се прибира в икономична класа на самолета, обута единствено с хотелските чехли, а останалият й багаж бил изхвърлен. Малко по-късно двойката се раздели, макар че детето им бе още бебе. Впоследствие Цветкова се покри и години наред не се появяваше в общественото пространство. Говореше се, че Динко Динев й бил забранил. Богаташът не я отпрати с празни ръце от Свети Влас, а я подсигури с джип „ Порше Кайен” и апартамент в София, както и тлъста месечна прехрана за сина им Йордан, който в края на годината ще стане на 12 години.



Мария и Динев

Няколко години по-късно Цветкова залюби Павел Лазаров, някогашен наркодилър и познайник от подземните среди, който преди този момент имаше връзка със Златка Райкова, а от няколко години е с Преслава и има дете от нея. Павел и някогашната плеймейтка въртяха обич в интервала 2015-2016 година Именно тогава Валери Божинов изяде багра от Лазаров. Мутрата бе предиздвикал футболиста да коленичи на пода в оборотния ресторант „ Джанъм “ на столичния бул. „ България”. Причината бе, о, изненада – Мария Цветкова. Бившият на Николета Лозанова решил да упражни чара си върху плеймейтката, която бързо му дала знак, че я тормози, и го помолила да отмести вниманието си от нея. Това като че ли подействало като афродизиак на Валери и той още по-настървено се впуснал в следващата свалка вид „ малко коте “.



Чалгаджийката с Павел Лазаров, сегашен мъж на Преслава

На Мария й кипнало и се оплакала на гаджето си Павел, който така и така се чудел върху кого да упражни яките си мускули, а по-късно хубавицата да го възнагради в леглото. Един ден и тримата се оказали в едно и също съвременно мутренско заведение и гаджето на Цветкова решил да изясни на Валери да не си и помисля повече да смъква Мария. Скандалният Павел отишъл до масата на Валери, с цел да го помоли да спре да тормози дамата му. Божинов обаче се направил на забавен пред компанията си и безсрамно му отвърнал с клишето: „ На гаджето ти ще му отива прочут мъж като мен”. При този отговор Павел напряко буен. Младият дилър незабавно скочил върху футболиста, извадил го с една ръка от сепарето му и го проснал на земята. Според очевидци Валери изял и няколко шамара, преди от прилежаща маса да скочи Гонзо, който въпреки всичко съумял да усмири разбеснелия се Павел. След унижението Божинката спря да нахалства пред непознати дами и краткотрайно се бе покрил. След случката някогашната любовница на Динко Динев била на седмото небе от благополучие, че яки мъже се бият поради нея, като това още повече вдигнало самочувствието й, настояват от обкръжението й.

Павел и мутресата се разделиха, а тя бързо му откри заместител в лицето на младия паралия Стайко Стайков, наследник на алкохолния необут Миню Стайков. Още при започване на романа си със Стайко тя го подкокороса да насочи револвер против някогашния й мъж Динко Динев на яхтеното пристанище на братята в Свети Влас. Приятели на някогашния й издават, че въпреки и избухлив, той бил майтапчия по природа, необятно скроен и по никакъв начин не желал да се замесва в разправии, само че във съдбовния юни на 2017 година певицата не серпантина да дудне, че карнобатлията не е никакъв мъж, в случай че не покаже на Динев кой е новият началник. И с цел да го нажежи, в допълнение цяла вечер му разказвала какви ги е правила с Динко под завивките. Вдигнал кръвно от пристрастеност и ревнивост, Стайков-младши дал звук за мелето, след което кръчмите по алеята имаха тип на оживели след цунами.



И Стайко Стайков се е радвал на прелестите на Ариа

Точно Мария Цветкова била причина милионерското синче да зареже жена си Александра Арабаджиева, която е щерка на Ветко и Маринела, както и наследницата им Анабел. Заради Мария Стайко се върнал към неприятния път, сбиванията, запоите, размахването на револвери и комара. Ариа не се посвенила да търкаля силиконовите си бомби в поръчковите чаршафи, които персонално Маринела Арабаджиева била купила от Монако за Алекс и Стайко като подарък след сватбата им. Тя се разпореждала като стопанка с личния състав и изключително с телохранителите, към чиито мускули не била безразлична и съгласно слуховете е минала през част от мачовците. Ненаситната силиконка, която завоюва „ Мис Плеймейт” през 2008 година и тогава беше естествено красива, би шута на Стайков единствено месец след ареста му. Въпреки че той не я изостави на произвола на ориста даже и откакто беше опандизен, а й беше доверил от кое място всеки месец може да получава свежи пари, Ариа му би шута, без да й мигне окото, а след това реши, че ще гради музикална кариера и ще става фолк певица. Мария Цветкова направи своя дебют през 2017 година, като взе участие в парчето на Емануела „ Незабравима”. Така откри, че има увлечение към сцената, и се окуражи да стане певица. До ден сегашен силиконката не може да се похвали с шлагер или ария, която може да бъде запомнена, само че пък нееднократно е демонстрирала вулгарното си държание по участия.

От към година Цветкова е към този момент снаха в фамилията на футболиста от ЦСКА Георги Йомов, като се хвалела, че новата й обич бил прекомерно ангажиран с тренировки, режими и не я направлявал, та тя можела умерено да си хойка преди и след участия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР