Плеймейтката Жанета Осипова се намести в чуждо любовно гнездо. Веднага

...
Плеймейтката Жанета Осипова се намести в чуждо любовно гнездо. Веднага
Коментари Харесай

Плеймейтката Осипова в афера с пилота Петър

Плеймейтката Жанета Осипова се намести в непознато любовно гнездо. Веднага откакто се завърна във „ Фермата “, палавата русокоска застана сред една от сантименталните двойки в стопанството - на водача Петър и стюардесата Ваня. Без да й мигне окото, Осипова стартира да се натиска с летеца. Действията й оставиха в ступор Ваня, която е влюбена до уши в Петър. Самият той одобри целувките и прегръдките на Жанета очевидно удовлетворен.



Осипова се завърна във „ Фермата “ с още три някогашни участнички - художничката Антония, талисманът на „ Левски “ Дана и адвокатката Милена. Четирите получиха шанса да се бият една против друга, с цел да останат в шоуто. След първия конфликт си потегли Дана, а след втория - Жанета. На сбогуване тя още веднъж се метна на врата на Петър, който я изпрати до портата.

Междувременно художничката Антония спретна сцена на ревнивост на обичания си Калоян, гневна, че президентският гвардеец прекарва прекалено много време с певицата Поли Хубавенска в ратайската барака. „ Какво ми се вършиме на огромни другари вие двамата? Внимавай с тези другарства! “, сплаши Антония охранителя.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР