Плеймейтката е в очакване на втората си рожба. Тъй като

...
Плеймейтката е в очакване на втората си рожба. Тъй като
Коментари Харесай

Майстор на провокациите: Николета се съблече

Плеймейтката е в очакване на втората си рожба. Тъй като към този момент има пораснало дете на 11 години, не сме очаквали, че ще желае второ.

През ноември 2023 година Николета взриви с новината, че ще става майка. Тогава тя показа фотография, на която се вижда по какъв начин лежи на плажа гола до кръста и демонстрира наедрялото си коремче.

Сега пусна нова провокативна фотография, на която е полугола и  написа:

" Сърцето ми е толкоз цялостно ". Това незабавно даде мотив за подозрения дали дребната й дъщеря Никол Божинова към този момент си няма братче или сестриче. Фенове на Лозанова пък към този момент й честитят щастливото събитие в мнения.

" Да ти е живо и крепко бебенцето! ", " Честито! Бъдете здрави и благословени ", са единствено част от мненията на почитателите. Ники Михайлов също се включва, само че написа само: " Обичам те! ". Постът събра близо 25 хиляди лайкове, а почитателите не пропуснаха да й създадат комплимент какъв брой е красива.

За момента полът на бебето не е явен. Имаше и такива, които непосредствено я попитаха, само че както може да се допусна.  Николета не отговори.

Съдейки по огромното коремче, вероятно този ден не е доста надалеч и с неспокойствие чакаме положителната новинa.

Източник: lifestyle.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР