Плеймейтката Джулиана Гани премахна бившия си съпруг – фитнес инструктора

...
Плеймейтката Джулиана Гани премахна бившия си съпруг – фитнес инструктора
Коментари Харесай

Джулиана Гани изтри бившия си от гърдите си

Плеймейтката Джулиана Гани отстрани някогашния си брачен партньор – фитнес инструктора Илиян Найденов, от гърдите си.

В знак на огромната си обич към него, още преди да се оженят, тя си татуира името му сред силиконовите си гърди. Сега обаче надписът " Принцесата на Найденов “ към този момент не е настоящ и тя отиде да го заличи.

Докато беше влюбена в него, 30-годишната пловдивчанка стартира да татуира разнообразни неща, отдадени на инструктора от Монтана. Тя имаше две съществени татуировки, отдадени на брачна половинка си - едната сред двете гърди, и гласеше посланието " Принцесата на Найденов ", а другата е на гърба ѝ и е била много солидна. Джулката е била предизвестена, че болката, която ще понесе след подлагане на специфичен лазер за унищожаване на татуировки, е голяма. Дори дни наред след интервенцията няма да може да спи от неприятното чувство поради третирането в зоната на гърба. Въпреки това обаче риалити фурията твърдо решила, че безусловно ще го направи, а от студиото пуснаха фрагменти от процеса по заличаването.

Премахването на татуировки с лазер в действителност е най-популярният и евентуално най-ефективният способ, като процедурата не е от най-евтините, според от размера на татуировката, мястото и броя на лекуванията, които ще са нужни. За Джулиана Гани парите не са проблем, защото още като 17-годишна наследява от починалия си татко – състоятелен италианец, цели 6 жилището, с помощта на които е подсигурена финансово. Амбициозната силиконка понесе болката, която е по-голяма, в сравнение с правенето на самия татус, единствено и единствено да заличи някогашния, който гледа сина им, до момента в който тя бе на следващия воаяж в чужбина с нов мъж и поради това си навлече гнева на почитателите си в обществените мрежи, написа " Телеграф ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР