Плевелите са един от най-големите кошмари за всеки градинар. За

...
Плевелите са един от най-големите кошмари за всеки градинар. За
Коментари Харесай

Тази домашна смес ще елиминира плевелите и от тях няма да има и следа

Плевелите са един от най-големите кошмари за всеки градинар. За страдание битката с тях може да се окаже прекомерно продължителна.

Не ви съветваме ненужно да купувате скъпи и нездравословни химикали, тъй като през днешния ден ще ви разкрием тайната на една домашна примес, способна да отстрани плевелите и от тях по-късно да няма и диря.

С домашната рецепта плевелите ще останат в предишното тъкмо след два дни. При това без никакви старания. Пробвайте и сами ще се уверите в казаното от нас.

Как се прави сместа, която не щади плевелите?

За да приготвите домашната примес, ще са ви нужни 3 литра оцет, 1/3 пакет сол, препарат за съдове и вода. Това са всичките съставки, участващи при изработката на унищожителя на бурени.

За предпочитане е да си приготвите по-голяма лейка, чиято съдържимост е към 5 литра, а даже и повече. В нея поставете всички съставки, разбъркайте доста усърдно и най-после прибавете малко количество вода.
 Лесен метод по какъв начин да се отървем от тревата в градината Лесен метод по какъв начин да се отървем от тревата в градината
Който и способ да изберете, най-вероятно ще би трябвало да го употребявате наново. Всичко става по този начин, тъй като семената на дивите типове се нос...

Започнете да поливате всички тези бурени, които са част от градината, циментираните пътеки, тротоарите към дома ви.

Ще вмъкнем, че би трябвало доста да внимавате, тъй като сместа е опустошителна. Ако доближи до цветята или други растения, които отглеждате в градината, ще ги изгори на момента.

2 дни след самото поливане, от плевелите няма да има и диря. Те ще изгорят изцяло. Единственото, което би трябвало да извършите по-късно, е да ги съберете и изхвърлите, тъй че теренът да бъде чист и привлекателен.

Пригответе я и се убедете сами, че няма никакъв смисъл да купувате скъпи препарати и всевъзможни други химични разтвори, откакто домашната примес може да ви подари с такива резултати!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР