Плесницата, която актьорът Уил Смит зашлеви на водещия Крис Рок

...
Плесницата, която актьорът Уил Смит зашлеви на водещия Крис Рок
Коментари Харесай

Шамарът на Уил Смит на церемонията за наградите Оскар има пагубен ефект върху репутацията му

Плесницата, която артистът Уил Смит зашлеви на водещия Крис Рок на церемонията за премиите " Оскар ", има гибелен резултат върху репутацията му измежду феновете, заяви ДПА, съобщи Българска телеграфна агенция

Резултатът от анкета, правена два пъти годишно от сп " Варайъти ", демонстрира, че от март тази година привлекателността на артиста е спаднала от 39 % на 24 %. Лошото отношение към него почни се е нараснало - от под 10 % на 26 %.

Обичайното отрицание е към 17-17 %.

Анкетата на сп. " Варайъти " се прави измежду 1800 консуматори на възраст над шест години за мнението им за известни персони. Данните са стандарт в развлекателната промишленост за премерване на известността на звезди.

Вицепрезидентът на анкетата Q Scores Хенри Шафър сподели, че понижената известност на Уил Смит е " доста забележителна и внезапна ".

Малко след случая Уил Смит получи първата си премия " Оскар " за най-хубав артист за ролята си в " Методът " Уилямс " на церемонията на 27 март. Макар и той да се извини на Крис Рок и " всички присъстващи и фенове по света " документално на идващия ден, той повтори извинението и на 29 юли във Facebook.

Американската киноакадемия обаче забрани на Уил Смит да участва на церемонията за премиите " Оскар " 10 години.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР