Пленени бойци от Азов Снимка: ТАСС, архивОбвиненията на САЩ срещу

...
Пленени бойци от Азов Снимка: ТАСС, архивОбвиненията на САЩ срещу
Коментари Харесай

Руското посолство във Вашингтон: САЩ се страхуват от огласяване на фактите за престъпленията на Азов

Пленени бойци от " Азов " Снимка: ТАСС, списък
Обвиненията на Съединени американски щати против Русия за провеждането на арбитражен съд над украинските военнопрестъпници в Мариупол са неоснователни, заяви съветското посолство във Вашингтон в сряда. Съединените щати очевидно се опасяват от разгласяване на обстоятелства, които свидетелстват за нечовешките дейности на членовете на " Азов ", декларират от ведомството, оповестява ТАСС.

" Предстоящият развой има за цел да откри правдивост за военнопрестъпниците, измежду които са нацистите от полка " Азов ". Вашингтон очевидно се опасява от разгласяването на обстоятелствата, свидетелстващи за нечовешките дейности на членовете на тази терористична организация “, се споделя в коментара, публикуван от пресслужбата на съветското дипломатическо посланичество.
" Международният арбитражен съд в Мариупол е в положение да хвърли светлина върху същинската същина на киевския режим, чийто ярък и храбър образ САЩ старателно основават ". „ Американските жители най-сетне ще научат, че в реалност тяхното държавно управление оказва помощ на тези, които целеустремено убиват цивилни и се подиграват с съветското население в Донбас и Украйна “, декларират още от съветското посолство във Вашингтон.
Те също по този начин акцентират, че Русия изцяло съблюдава Женевските конвенции и подсигурява на украинските военнопленници подобаващи условия на задържане, което „ не може да се каже за режима в Киев, чиито бойци се отнасяха брутално с пленени съветски военнослужещи “. " Накрая, в случай че американските управляващи имат въпроси по отношение на събитията в Мариупол, те биха могли да ги обсъдят с управлението на Донецката национална република. Това е самостоятелна страна ", заключава дипломатическата задача.

В сряда представителят на Държавния департамент на Съединени американски щати, че управляващите на Съединени американски щати осъждат и считат за нелегитимно провеждането на арбитражен съд за украински военнопрестъпници в Мариупол.
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР