Пленена от топлото време, Николета Маданска реши да зарадва децата

...
Пленена от топлото време, Николета Маданска реши да зарадва децата
Коментари Харесай

Николета Маданска на море през ноември

Пленена от топлото време, Николета Маданска реши да зарадва децата си като ги заведе на ноемврийско море. Бившата половинка на Венелин Петров не пропусна да означи в обществените мрежи: „ Чувства се като лято “. В поддръжка на думите си тя сподели фотоси от отдиха им в разгара на есента.

 

Така и не излиза наяве дали Николета е в България или по на юг, само че се вижда, че надалеч не е единствената, а има още доста хора, което издава, че мястото на което е, е в разгара на туристическия сезон. Тя освен се препича на пясъка, а влиза и в морето с двете си момчета, което е явен знак, че е задоволително топло макар напредващата есен.

 

Под фотоса, запечатал по какъв начин Маданска държи двамата си сина в ръце в морската вода, журналистката е написала: „ Пълни ръце. Пълно сърце. “.

Съвсем скоро платеният й отпуск по майчинство завършва и би трябвало да се върне на работа, само че по този начин и не излиза наяве дали има намерение да продължи в bTV или ще се насочи към друго занятие, с което да се устоя.

Автор: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР