Племенникът на австралийския никелов магнат Клайв Палмър - Клайв Менсинк,

...
Племенникът на австралийския никелов магнат Клайв Палмър - Клайв Менсинк,
Коментари Харесай

Племенник на издирван австралийски магнат открит в София

Племенникът на австралийския никелов магнат Клайв Палмър - Клайв Менсинк, който е търсен за разпити по отношение на колапса на компанията на чичо му, е открит в София, предава австралийската медия 9NEWS, представена от Блиц.

Той е бил издирен и проследен от кореспонденти на News Corp Australia, които са го забелязали да излиза от киносалон в София със своята другарка, която е българка. През март предходната година Федералният съд в Австралия издаде две заповеди против Менсинк, само че той не се е явил за разпит в Бризбейн.

Според News Corp Australia е малко евентуално той да бъде екстрадиран, тъй като против него няма повдигнати обвинявания. Медията е уведомила управляващите за местонахождението му.

Английският Гардиън прибавя, че българската другарка на Менсинк се споделя Габриела Константинова и двамата гледали третата част от "50 нюанса сиво ".

След като австралийските кореспонденти се доближили до него, той избягал през пешеходен подлез. Константинова го защитила, казвайки: "Не мисля, че е правилно да го притеснявате и да му досаждате. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР