Платформата за блокчейн анализи Santiment твърди, че има шанс Биткойн

...
Платформата за блокчейн анализи Santiment твърди, че има шанс Биткойн
Коментари Харесай

Биткойн: Един фактор ще тласне цената нагоре и то скоро – Santiment

Платформата за блокчейн разбори Santiment твърди, че има късмет Биткойн (BTC) скоро да увеличи цената си заради един фактор.

Платформата за разбори уточни, че към шорт позициите на Биткойн има много интерес на две огромни крипто тържища, което може да сътвори предпоставки за шорт скуиз и да изпрати BTC оттатък $30,000.

Според Santiment Биткойн трейдърите нападателно шортват както на Deribit, по този начин и на Binance, което прави евентуалните ликвидации по-вероятни за повишение на цените. Цената на BTC е +4%, откогато предходната седмица стартира да се появява нарастване на шорт позициите. Има огромна възможност това да продължи.’

Шорт скуиз се случва, когато търговците, които заемат актив на избрана цена с вярата да го продадат на по-ниска, с цел да приберат разликата, са принудени да изкупят назад заетите активи, защото инерцията се движи против тях, предизвиквайки по-нататъшно повишаване.

Santiment също по този начин уточни, че мрежовата интензивност на Биткойн се е повишила този месец, когато BTC е минал равнището от $27,000.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР