Платформата LinkedIn вече има 15 милиона долара оборот и 900

...
Платформата LinkedIn вече има 15 милиона долара оборот и 900
Коментари Харесай

Платформата LinkedIn вече има 15 млн. долара оборот и 900 млн. потребители по света

Платформата LinkedIn към този момент има 15 милиона $ оборот и 900 милиона консуматори по света. В България има към 1,2 милиона регистрирани консуматори, а дейните са към 1/3 до 1/4. Това сподели Александър Кръстев – притежател на цифрова организация, в предаването " Денят на фокус " на " Фокус " .  

По думите му потребителите на LinkedIn имат доста повече надзор върху метода, по който наподобява платформата.  

" За разлика от останалите платформи, при които самият логаритъм притиска потребителите да основават повече наличие и им демонстрира доста повече вирусно наличие, насоката в LinkedIn е в качеството. От нас зависи да си изберем тематиките и да обучим логаритъма кои тематики, какъв вид наличие ни е значимо, забавно, потребно ", изясни той. 

Той даде препоръки за начинаещите консуматори на платформата. " Ако в този момент сте си създали регистрацията в платформата или сте още при започване на професионалния си път, то разглеждайте кои са хората, които биха могли да са ви потребни за процеса на учене или развиване. Това са водачите във вашия бранш, сътрудниците ви от компанията или от университета. Започнете с контактите, които към този момент имате ", сподели специалистът. 

По думите му LinkedIn стартира да се пренасища с от ден на ден млади експерти. " Това значи повече и по-интересно наличие, доста повече благоприятни условия за взаимоотношение сред другите експерти ", разясни Александър Кръстев.  

95% от потребителите на платформата са от тихото болшинство. " Те не вършат нищо интензивно. Скролват, четат, само че не реагират, не основават наличие, не разясняват. За всяка платформа става извънредно мъчно да мери техните ползи, да знаят какво би било най-добре да им демонстрират. Измерват времето, което хората прекарват със наличието, и знаят, че то им подхожда ", уточни той. 

Половината от приходите на компанията идват от инструментите за разкриване и развиване на гении, които LinkedIn предлага като платформа, добави той. " LinkedIn е доста по-фокусирана върху персоналното развиване, върху професионалното развиване, бизнес, кариера, учене по време на целия живот – все неща, които не са приоритет за всички, само че за благополучие са приоритет за все по-голяма част от обществото ", изясни Александър Кръстев. 

LinkedIn може да се употребява както от хора, които сами развиват бизнеса си, по този начин и от огромни компании с доста чиновници, означи Александър Кръстев.  

Създаването на качествено наличие по думите му е в интерес на останалите консуматори на платформата. " Не просто да публикуваме нещо, което ни е хрумнало, а да имаме тактика за това по какъв начин ще се нареждаме в платформата, по какъв начин нашето наличие да работи за развиването ни, за развиването на бизнеса ни и да дава стойност за хората, до които доближава ", разясни Кръстев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР