Платформа за контакти на българи живеещи в Германия създаде сънародника

...
Платформа за контакти на българи живеещи в Германия създаде сънародника
Коментари Харесай

Българин създаде сайт за контакти на сънародници в Германия


Платформа за контакти на българи живеещи в Германия сътвори сънародника ни Иван Василев. Така на едно място могат да бъдат открити  български лекари, зъболекари, магазини, заведения, юристи, преводачи, счетоводители, учебни заведения, фолклорни групи, културни сдружения и бългaри, предлагащи услуги в Германия. 

Създателят на уеб страницата живее и работи като програмист към този момент повече от 10 години в Германия. Той разказа пред, че му е омръзнало да чете по какъв начин други националности са по-сплотени от българите и взема решение да направи нещо за българската общественост в Германия. Намирането на настоящи контакти на български лекари, зъболекари юристи, счетоводители, преводачи и други, лишава доста време и по този начин му хрумва идеята за тази платформа. Техническата част не се оказва сложна, само че намирането на настоящи контакти се оказва комплициран развой. С течение на времето от ден на ден българи му оказват помощ за поддръжката на уеб страницата и информацията там да е настояща. За страдание обаче има и доста българи, админи на групи в другите обществени мрежи, които блокират постове за събиране на контакти и по този начин спъват работата на плана. 

„ Критиката и препоръките, които получавам около работата ми по този план, ми оказват помощ извънредно доста за неговото възстановяване. Работата ми по тази платформа ме срещна с доста забавни сънародници и се веселя, че съм оказал помощ на доста хора да намерят търсени български контакти. Понякога негативизма и зависта на някои сънародници ми идват допълнително и ме натоварват, само че въпреки всичко ще продължа да отстранявам от свободното си време, с цел да оказвам помощ на българската общественост в Германия “, сподели Иван Василев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР