ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯЖените по правило сме винаги любезни една с друга,

...
ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯЖените по правило сме винаги любезни една с друга,
Коментари Харесай

Приключенията на една млада дама в големия град

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Жените по предписание сме постоянно общителни една с друга, в никакъв случай не се лъжем, не се конкурираме и не си завиждаме.Но постоянно сме на върха на щастието сега, в който оставим другата безмълвна и я накараме да желае това, което имаме ние!

Как съумях да го направя аз ли? Като паркирах новия си Volkswagen T-Cross пред нея и то на безусловно микроскопично място. Е, правилно, че може би и пикап би спрял там, само че на мен ми се видя тесничко! Това нямаше по какъв начин да стане без вградения помощник за паркиране и маневри в тесни пространства Parking and Manoeuvring Assist, а тя остана впечатлена от качествата ми за паркиране.
Естествено, качих я да я повозя. Как бих могла да пропусна? Исках да се порадва на лукса, в който се возя всеки ден. Интериорът на колата обезпечава оптималната еластичност и комфорт. Възможността на облегалките и седалките да се сгъват и разместват освобождава такова голямо багажно пространство, което би могло да бъде изпълнено с всевъзможни покупки. А изключителните текстилни материи Diag Neutral, Orange и Turquoise на тапицериите на седалките, които се оферират към спомагателни равнища на съоръжение Life и Style, са просто подарък за сетивата на всеки, който се качи в тази кола.
Благодарение на високата позиция на седалките, лидерът може да разчита на отлична видимост, а пасажерите се радват на превъзходна панорама. А за мен персонално, това значи най-сетне да се сдобия с тези мечтани спомагателни сантиметри, които другояче липсват в растежа ми.
Обичам бързите скорости, а при T-Cross ускорението от 0 до 100 км/ч е за 10,2 секунди. Двигателят употребява едвам 4,9 литра бензин на 100 километра, което прави колата ми безусловно икономична. 

Точно сега, в който се разсеях по една витрина и колата спря. Слава Богу, че T-Cross има функционалности за различаване на пешеходци Pedestrian Monitoring и спешно прекъсване в условия на градско придвижване City Emergency Brake. Ама не гледат ли къде вървят тези хора? Най-малкият SUV на Volkwagen е оборудван с цялостна гама ограничения за сигурност, които до неотдавна бяха непокътнати единствено за коли от горните.

Точно когато приятелката ми потегли да се обажда на мъжа си, че доста би желала същата кола, се оказа, че телефонът й е без батерия. Няма място за терзание, T-Cross има оптимална връзка и задоволително сила за смарт телефоните - до четири USB врата и системата за безжично апостериори зареждане. А приложението Volkswagen Connect, което може да се изтегли гратис от App Store или Гугъл Play, е моят персонален помощник в колата, който ме осведоми за положението й, осъществените пътувания или стила на шофиране.
T-Cross се предлага със общоприетоо съоръжение, само че в случай че това не ми е задоволително, постоянно мога да имам идващите равнища на съоръжение - Life и Style.
Защото Lifestyle-ът е значим!

Научи повече за Volkswagen T-Cross тук
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР