Пластичният хирург Кион Парса от канадският град Торонто разкри три

...
Пластичният хирург Кион Парса от канадският град Торонто разкри три
Коментари Харесай

Срещу бръчки около устата пийте сок така...

Пластичният хирург Кион Парса от канадският град Торонто разкри три метода да се отървете от бръчките към устата. Съответната обява се появи на страницата му в TikTok.

На първо място той прикани да не се пият питиета с права сламка . Според Парс многократното и интензивно разпъване на устните води до появяването на гънки по кожата. Вместо това той посъветва да се употребяват извити сламки.

Бръчките към устата могат да се появят и заради тютюнопушене. „ Вредният табиет предизвика появяването на по този начин наречените бръчки от пушачи. Пушенето на цигара е сходно на пиенето през сламка. По-добре не го правете “ , изясни той.

Освен всичко друго, Парса напомни значимостта на потреблението на слънцезащитен крем . „ Използвайте минимум SPF 30, с цел да предотвратите увреждане от слънцето “ , заключи медикът.

Дерматолози показват и повода за ранното стареене на кожата. Глюкозата, която се намира в сладките храни, въздейства неподходящо на външния тип. В случай, че простите въглехидрати надвишават нормата, те стартират да се натрупват в тялото. В резултат на това се нарушава работата на колагена и еластина, които поддържат еластичността на кожата. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР