Плащането на дълг чрез секс не е престъпление, ако двете

...
Плащането на дълг чрез секс не е престъпление, ако двете
Коментари Харесай

Плащането на дълг с орален секс не е престъпление, реши испански съд

Плащането на дълг посредством секс не е закононарушение, в случай че двете страни са се договорили за него. Това се удостоверява от Испанския парламентарен съд с решение, с което отхвърля жалбата на 38-годишна жена от Майорка против някогашния ѝ зет, че била принудена да прави това, защото трябвало да изплати 15 хиляди евро.

Пред съд в Палма де Майорка (Балеарските острови) и по-късно пред Конституционния съд тя твърди, че била принудена да прави орален секс, откакто братът на някогашния ѝ брачен партньор изискал провиснал заем да бъде изплатен точно по този метод.

По думите ѝ финансови усложнения я принудили да се обърне към него (а двамата били в положителни отношения). В началото не прецизирали изискванията за заплащане а по-късно ѝ споделил, че би трябвало "два или три пъти седмично " да му се издължава по този метод, а тя се почувствала "психологически задължена " и пет пъти го направила. Идеята ѝ била да заплати лека-полека, когато има опция, само че чула един ден от него опасността: "Докато остава дългът към мен, ще си ми като любовница. "
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР